Belén Esteban al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban explota contra Jorge Javier: «M'has posat això de 'Cayetana'...»

La tensa discussió del passat juliol ha tornat a sortir a la llum

Ahir, 30 de gener, després de més de 190 dies sense donar explicacions públicament, María Teresa Campos s'asseia una altra vegada a‘Sábado Deluxe' per a signar la pau amb Jorge Javier Vázquez després de la seva última entrevista. No obstant això, a pesar que el de Badalona ha aconseguit reconciliar-se amb María Teresa Campos, ha tornat a enfrontar-se de nou amb Belén Esteban, amb qui ha tingut més d'una disposada en el passat a conseqüència de les seves discrepàncies polítiques.

Cal recordar, que el mes de juliol passat, Belén Esteban i Jorge Javier Vázquez vivien un dels moments més tibants en la història de 'Sálvame' després que la de Sant Blas llancés un discurs carregant durament contra el govern actual per la gestió que aquest havia fet de la pandèmia del Coronavirus. Immediatament, el presentador no dubtava en carregar contra Belén acusant-la de populista i de voler guanyar-se l'aplaudiment fàcil. Uns termes que no van agradar per a res a la col·laboradora, que acabava per abandonar el plató entre llàgrimes.

Jorge Javier Vázquez llança una pulla a Belén Esteban

Tot i que semblava que això ja estava oblidat, la veritat és que el Badalona ha aprofitat la seva entrevista amb María Teresa Campos per a reprendre els motius del seu empipament amb Belén Esteban. La mare de Terelu Campos assegurava que li agradaria entrevistar a Pedro Sánchez en el nou programa que prepara per a Mediaset. Va ser llavors quan el presentador no dubtava a dir: «Et passa el mateix que a Belén, que també li encanta Pedro Sánchez».

Com era d'esperar 'la princesa del poble' no ha pogut evitar callar-se i no dubtava a interrompre al presentador: «Perdona, Jorge, a mi clar que m'agradaria que vingués a un Deluxe. Haig de dir que he votat a socialistes. Tu m'has posat això de 'Cayetana' i estàs molt equivocat. T'ho vaig dir una vegada i no et vaig mentir: he votat a Ciutadans, al PP i al PSOE. Però si em dius el que opino de com està ara, no parlarem d'aquest tema».

En to burleta, i després d'escoltar les paraules de Belén, Kiko Matamoros no dubtava a tirar-li més llenya al foc: «La pregunta és per què no has votat a Falange també».

Després d'escoltar aquestes declaracions per part de Belén Esteban, Jorge Javier es va mostrar d'allò més sorprès per la negativa de la col·laboradora a parlar del tema, alguna cosa que per al que ella també ha tingut resposta: «Em nego a parlar amb tu de política i del rei». Sens dubte, Belén Esteban encara té molt present la sonada discussió que tots dos han tingut mesos enrere a conseqüència de les seves opinions dispars sobre política, un fet que ahir s'ha deixat notar en plató.

Una discussió que surt sovint a la llum

Encara que tots dos asseguren que es disputa està més que oblidada, la veritat és que són diverses les ocasions en les quals tots dos han fet esment a aquesta polèmica. De fet, diversos col·laboradors han sortit en defensa de la de Sant Blas assegurant que, a vegades, Jorge Javier tenia un comportament una miqueta dictatorial a l'hora d'imposar les seves opinions polítiques sobre la dels altres.

I és que Belén no ha oblidat la forma en la qual el de Badalona s'ha referit a ella després que aquesta esclatés per la gestió que el govern estava fent de la pandèmia. Una pandèmia que l'ha mantingut totalment aïllada dels seus, especialment de la seva parella, en formar part de la població de risc a causa de la seva diabetis i sent el seu marit un sanitari.