Imatge de Susanna Griso

Susanna Griso, indignada per una broma en un hospital: «Ni p*** gràcia»

'Espejo Público' es fa ressò d'una broma de mal gust gravada en un hospital espanyol i la presentadora ho critica

El programa 'Espejo público' d'Antena 3 s'ha fet ressò d'un vídeo viral en què es fa broma sobre la mort. Aquest vídeo, que s'ha fet viral a les xarxes socials, ha estat molt criticat per la presentadora del programa, Susanna Griso.

Es fa broma sobre els morts per coronavirus

En el vídeo, apareix una noia vestida d'infermera que va a l'hospital per preguntar pels familiars d'un pacient fictici. La noia fa broma amb la idea que el suposat malalt hagi mort. Amb tot això, els usuaris de les xarxes socials s'han mostrat molestos amb el contingut del vídeo. 

 

La Covid-19 està sotmetent el món a una crisi sanitària en què la xifra global de morts per coronavirus a Espanya se situa en les 58.319 persones. És per això que vídeos com el d'aquesta noia, no tenen gens de gràcia, i així ho han manifestat els usuaris de Twitter, que demanen explicacions al centre sanitari madrileny on s'ha fet la gravació.

 

Així doncs, el centre mèdic ha emès un comunicat en el qual informa que la jove que actua al vídeo no forma part de la plantilla de l'equip sanitari. A més, el centre denuncia que les imatges han estat gravades sense consentiment.

 

La presentadora del programa d'Antena 3 s'ha mostrat indignada amb el contingut del vídeo. «El que ensenyarem a continuació, no us farà gens de gràcia», ha assegurat Susanna Griso. Per a la periodista, es tracta d'una broma de «pèssim gust» i ha exposat públicament el malestar de molts usuaris de les xarxes socials. 

El centre sanitari es manifesta públicament

En referència al centre sanitari on s'han gravat les imatges, Susanna Griso ha afirmat que la persona del vídeo no porta la roba de treball d'aquest centre de salut. «En relació amb el vídeo que s'està difonent, informem que aquesta 'tiktoker' no és personal nostre, ha utilitzat les nostres instal·lacions sense autorització i no porta el nostre uniforme. Estem investigant i prendrem les mesures legals pertinents», ha comunicat la clínica.

 

 

A més, la comunicadora assegura que des del centre sanitari no tenien coneixement de la gravació. D'altra banda, Griso ha assenyalat a l'autora dels fets. Segons la presentadora, la protagonista és una usuària de la xarxa social Tik Tok que pretenia saltar a la fama amb aquest contingut. «Maleïda gràcia!», ha exclamat. 

 

Els col·laboradors del programa d'Antena 3 han exigit des del plató que es demani algun tipus de responsabilitat als responsables d'aquesta broma.

Una broma de mal gust sense sanció legal

No obstant això, els experts indiquen que la llei penal no preveu cap mena de càstig per aquest succés. Per tant, els autors quedaran impunes i el vídeo com una anècdota a efectes legals. Finalment, Susanna Griso ha conclòs el tema amb la següent frase: «No li donem ni un segon més de publicitat».