Ana Obregón en un acte promocional de SinSombrero

Surt a la llum: El lapsus d'Ana Obregón amb un famós actor

La biòloga confon un conegut actor espanyol amb un cambrer al Festival de Cannes

Adriana Ugarte i Eduardo Noriega han estat convidats a 'El Hormiguero' per promocionar la segona temporada de 'Hache'. Durant un parell d'hores, tots dos han estat els grans protagonistes del programa de Pablo Motos, però, durant l'entrevista s'ha anomenat a Ana Obregón.

En un dels jocs del programa, s'ha exposat tres possibles anècdotes sobre Noriega al Festival de Cannes. Així doncs, Ugarte ha hagut d'esbrinar quina de les tres anècdotes és real: Ana Obregón va confondre'l amb un cambrer; Bruce Willis va demanar-li foc, però no en tenia: Loles León va ser massa afectuosa.

Tot i que l'actriu ha dubtat, finalment ha encertat escollint l'anècdota que fa referència a Ana Obregón. Ara bé, Ugarte ha reconegut haver dubtat entre l'anècdota d'Obregón i la de Loles «perquè segurament això també t'haurà passat».

Eduardo Noriega en primer pla
Eduardo Noriega ha explicat l'anècdota que va viure amb Ana Obregón a 'El Hormiguero' | Antena 3
 

Eduardo Noriega ha explicat l'anècdota que va viure amb Ana Obregón al Festival de Cannes: «Anava vestit amb esmòquing. Anava vestit per a l'ocasió perquè era a Cannes, i jo crec que m'he posat aquest vestit dues vegades en la meva vida. Llavors anava pel passadís de l'hotel per anar a la cerimònia quan algú des d'una porta va dir-me: 'Garçon'. Vaig apropar-me i va dir-me que li recollís tota l'habitació, que l'ajudés amb no sé què...  Llavors vaig entrar i vaig dir-li: 'escolta Ana, soc Eduardo...' i ella va disculpar-se».

Segons ha confessat l'actor, Ana va mostrar-se totalment avergonyida i va demanar-li perdó en diverses ocasions. Finalment, tot va acabar bé i ara l'actor ho recorda com una anècdota més de la seva carrera.

No obstant això, aquesta no ha estat l'única anècdota divertida de la nit. L'actor ha revelat que amb 14 anys va jugar a la ouija, i que aquesta revelar-li el dia de la seva mort: «Amb 14 anys vaig fer la ouija amb els meus amics i ningú s'atrevia a preguntar 'quan moriràs?' i jo ho vaig fer. Va dir-me que moriria amb 32 anys, però vaig oblidar-ho. El dia que vaig complir els 33 va trucar-me un amic per dir-me que havia estat tot l'any patint», ha confessat amb humor.  

La trajectòria professional d'Eduardo Noriega

És curiós que Ana Obregón confongués a Eduardo Noriega amb un cambrer, ja que l'actor es va fer molt conegut pel seu paper a 'Tesis', encara que el seu moment més icònic va arribar amb 'Abre los ojos', en què apareix la Gran Via de Madrid totalment buida.

«Té molta història. Per començar no es va poder quan la producció va voler. Estàvem en preproducció i s'estaven demanant els permisos a l'Ajuntament, però ens van dir que era impossible tallar aquest carrer. Després d'insistir molt, finalment van cedir i ens van deixar gravar el 15 d'agost de 6:00 a 8:00 del matí», ha explicat Eduardo sobre la gravació de 'Abre los ojos'.

«Era un diumenge i hi havia moltes persones. El quadre de l'escena està molt ajustat perquè us asseguro que hi havia molta gent, els cotxes estaven aturats i tocaven els clàxons, la policia controlant... De fet, sortia gent de la discoteca a aquesta hora i ens deien: 'Madrid és de tots!'. El meu record és que va ser molt estressant entre els clàxons, els xiscles i que havia d'actuar», ha recordat el conegut actor.