Aurah Ruiz en un plató de televisió

Aurah Ruíz, protagonista de la setmana: la foto que deixa sense paraules

La canària ha delectat als seus seguidors ballant amb un minúscul biquini negre

A través del seu compte d'Instagram, Aurah Ruíz acostuma a revelar detalls íntims de la seva vida, a parlar sobre els seus diversos romanços i a compartir fotos 'hot' amb tots els seus seguidors. No obstant això, hi ha una nova xarxa social que ha arribat a la vida de l'ex de Jesé Rodríguez, Tik Tok. En ella, l'ex concursant de 'Gran Hermano VIP' acostuma a delectar als seus fans amb diversos balls.

Precisament un d'aquests vídeos ballant s'ha fet viral a les xarxes i és que la jove canària ha publicat a aquesta coneguda xarxa social un vídeo ballant amb un diminut biquini negre que deixa poc a la imaginació. Malgrat no tenir ritme ni gracia per ballar, segons es pot llegir en els comentaris d'alguns dels seus seguidors, Aurah Ruíz no es rendeix i no dubta a fer tot el que estigui al seu abast per aconseguir més 'likes' i convertir-se en la reina de Tik Tok.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Mood" Edit / @victorkenzo #aurahruiz #undiamasundiamenos #canarias #summer #mood

Una publicació compartida de AURA RUIZ (@ aurah.ruiz) el

Està clar que les fotografies pujades de to li funcionen, ja que a Instagram acumula un total de 554.000 seguidors, i és per això que marques de suplements esportius s'han interessat per la seva col·laboració. En elles, és habitual veure a la canària en biquini, lluint peces minúscules.

Una Aurah més feliç que fa uns mesos

Aurah, abans aprofitava les seves xarxes socials per desfogar-se i carregar contra la seva exparella, ara la jove sembla estar vivint un moment molt dolç. I és que els rumors sobre una possible reconciliació amb el pare del seu fill, Nylan, van guanyant cada vegada més força. En les últimes publicacions de la jove, la podem veure ballant, divertint-se i anant a diversos llocs de luxe, una cosa que és estranya, ja que fins fa uns mesos li reclamava a Jesé que li passés la manutenció del seu fill al·legant que no tenia diners.