YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Aurah Ruiz visita la presó per conèixer la condemna que li toca complir

La parella de Jesé Rodríguez ja sap què és el que haurà de fer a partir d'ara

Imatge d'Aurah Ruiz a punt d'entrar a un cotxe
Imatge d'Aurah Ruiz a punt d'entrar a un cotxe | GTRES

Aurah Ruiz i Jesé Rodríguez continuen mantenint la flama de la seva relació. Tot i que aquesta felicitat s'ha vist interrompuda després de conèixer la sentència del judici que els dos van mantenir durant la primera etapa de la seva relació. El passat mes de desembre, Aurah va anar als jutjats per fer front a la demanda que el futbolista li va posar per assetjament que rebia per part d'ella a les xarxes socials. Ara s'ha conegut la sentència que haurà d'afrontar en els pròxims dies.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Aurah Ruiz i la seva condemna

Des del seu canal a 'Mtmad' hem pogut veure com Aurah Ruiz anava a la presó per conèixer el resultat de la batalla judicial que arrossega des de fa anys amb el pare del seu fill, Nyan. Visiblement molt nerviosa, l'extronista estava acompanyada d'una amiga que l'ha ajudat a explicar tot el que va passar. Segons sembla, José va voler treure-li la denúncia per la Fiscalia ho va negar.

«Em va denunciar, vaig anar a judici, no hi va anar, el van multar, i al cap de dos mesos la jutgessa va decidir no celebrar el judici. Però la Fiscalia va dir que s'havia de celebrar perquè fa dos anys que van amunt i avall tot i que ell em va dir que volia retirar la denúncia per injúries, calúmnies i assetjament perquè al final estem junts i això no existeix. Però han pensat que això és conya», explicava.

Segons relata la mateixa Aurah, li van deixar escollir dues opcions: «Havia d'escollir entre anar deu dies a la presó o deu dies de treballs socials», ha confessat la influencer. Tot i que es tracta d'una situació delicada, la jove no ha volgut perdre l'humor i fins i tot ha bromejat amb la possibilitat d'ingressar a presó per enregistrar l'experiència: «Vaig escollir 10 dies de presó per gravar un Mtmad dins, el meu pròxim reality és 'Solo/Sola' des de la presó».

Deixant a banda el sentit de l'humor, el cert és que Aurah Ruiz s'ha decantat finalment per realitzar serveis socials. Una decisió que l'angoixava al principi en pensar com ho podria compaginar amb el seu fill, però que finalment s'ha vist alleugerada en conèixer què és el que haurà de fer.

Els seus 10 dies de serveis socials

Només sortir de la presó, Aurah Ruiz es mostrava molt més tranquil·la perquè segons sembla tot estava llest per fer-la partícip de què li espera a partir d'ara: «M'han atès molt bé, anava amb molts papers, amb informes del meu fill, em feia molt mal el genoll i tenia un informe de l'hospital per no començar ja... No volia que em traguessin moltes hores al dia perquè jo tinc el meu fill i el meu fill depèn molt de mi. Els meus pares treballen, Jesé està entrenant», ha explicat.

«Quan vaig arribar allà no em va fer falta aportar cap paper perquè ja estava clar el que era per mi. El que m'ofereixen és tots els dimecres durant deu setmanes anar al psicòleg. Em sembla meravellós. Estic feliç pel que m'ha tocat. El que podria haver sortit malament, ha sortit perfectament», confessava satisfeta del resultat.

La idea d'haver d'anar a teràpia no ha suposat un mal tràngol per Aurah Ruiz. Considera positiu l'oportunitat de poder parlar amb un professional, però aclareix que aquesta decisió no respon per ser un personatge famós: «Era una persona que tenien allà i els hi quadrava amb mi, no és per ser qui sóc». Malgrat la condemna suau, Aurah Ruiz continua pensant que tot és injust perquè el fet que ara Jesé i ella estan junts: «M'acusen d'assetjament i ara estem junts. No he fet res dolent», reitera.


Comentaris

envia el comentari