Nou maldecap per a Campanario: filtren el 'greu problema' que té a casa

La família paterna de María José Campanario assegura que «li agraden els conflictes» i per això sempre intenta molestar a Belén Esteban

María José Campanario rient
La cosina de María José Campanario treu a la llum els seus problemes familiars | GTRES

'Sálvame' ha trobat en els familiars propers a María José Campanario la millor manera de seguir alimentant la polèmica entre la dona de Jesulín d'Ubrique i Belén Esteban. Mentre que la col·laboradora va enviar un comunicat on afirmava que ho posava tot en mans dels seus advocats, l'odontòloga ha decidit guardar silenci per «aturar la guerra» després que es fes pública una carta on criticava sense pietat contra Belén Esteban. 

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La cosina de María José Campanario revela el seu greu problema

Des que va començar la guerra entre María José i Belén Esteban, diverses persones s'han pronunciat al respecte. La família política de l'odontòloga no s'ha mostrat molt d'acord amb la carta que va sortir a la llum, però prefereixen no fer pública la seva opinió, encara que Jesulín d'Ubrique «li dona el màxim suport». No obstant això, altres familiars sí que han decidit trencar el seu silenci i treure a la llum quina és la intenció de María José. 

«Li agrada protagonitzar conflictes» han assegurat algunes fonts. Però d'entre totes, destaquen les declaracions que ha fet la seva cosina Chari per a la revista 'Semana', on afirma que les paraules de María José estan pensades i tenen una intencionalitat.

«Té una gran obsessió per Belén, i és que encara que ella s'hagi casat amb Jesulín, vol semblar-se a ella i té gelosia», opina Chari, donant-li així la raó a Belén. De fet, Chari assegura que María José té por perquè la col·laboradora té molt poder: «Ara ha frenat perquè té por que Belén tregui a la llum el que té en el seu telèfon mòbil».

Sense relació des de fa anys

Tal com explica Chari, fa molts anys que la seva cosina no manté relació amb la resta de la seva família. «La seva família paterna no és important per a ella perquè no té diners, i ella és una dona interessada per naturalesa. No vol saber res de les seves tietes de Barcelona. Fa molts temps que no parla amb elles», assenyala Chari.

Asseguren que molts membres de la família de María José Campanario pensen el mateix, però prefereixen guardar l'anonimat. No obstant això, la seva tieta Paca Campanario sí que ha decidit manifestar-se: «Fa un any que no veig a María José, i vaig tenir un accident en què em van amputar una cama i no ha estat capaç de venir a veure'm», explica.

A més, assegura que a la seva neboda li encanta provocar a Belén Esteban i molestar-la: «A María José li agraden els conflictes. Té molt geni. A ella no li agradaria que li fessin el que ha fet. Belén estava tranquil·la i no entenc per què ho ha fet si pot estar tranquil·la amb el seu marit i amb els seus fills».

El suport que més mal fa a Belén Esteban

Gent propera a María José Campanario sosté que, tot i que la seva reacció contra Belén Esteban ha estat desproporcionada, compta amb el suport de Jesulín d'Ubrique. Aquest suport provocaria encara més la ira de la col·laboradora de 'Sálvame', ja que espera que Jesulín li freni els peus perquè podria afectar a Andrea Janeiro. 

«Jesulín dona suport a la seva dona, malgrat que ella pugui haver-se equivocat» asseguren. Però des del web 'Informalia' afirmen que l'extorero podria haver-li parat els peus a María José mostrant-li el seu malestar i demanant-li que guardi silenci amb l'únic propòsit de protegir la seva filla Julia, qui complirà la majoria d'edat.


Comentaris

envia el comentari