Detallen el veritable estat de salut de Mila Ximénez: «És greu»

Es complica l'estat de salut de la col·laboradora que ha hagut de canviar de tractament per superar el càncer de pulmó

Mila Ximénez al plató de 'Sálvame'
Es complica l'estat de salut de Mila Ximénez | Telecinco

Mila Ximénez va deixar tots els col·laboradors de 'Sálvame' preocupats quan fa sis mesos van diagnosticar-li càncer de pulmó i va decidir abandonar la feina per centrar-se en la seva lluita. Des de llavors, els seus companys de professió pregunten diàriament per l'evolució de la malaltia. 

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Creix la preocupació per Mila Ximénez

Durant el temps en què Mila va estar allunyada de la televisió, va afirmar fer front al càncer amb força i esperança per poder tornar a la feina i fer vida normal. Tanmateix, Mila va tornar al setembre i la seva presència a 'Sálvame' va fer que els seus companys respiressin alleujats. Amb tot, la col·laboradora va aparèixer més debilitada, però tot i ser un procés difícil i esgotador, sempre ha estat al peu del canó.

Desafortunadament, Mila Ximénez ha decidit absentar-se de nou i no fer publicacions a les seves xarxes socials, fent saltar les alarmes dels seus companys de 'Sálvame' i dels seus seguidors. És més, la seva filla, Alba, ha decidit viatjar des de Londres per fer-li costat.

Tot i que els companys de 'Sálvame' guarden silenci, fonts pròximes de Mila han afirmat que «s'està sotmetent a un tractament fort de quimioteràpia i no es troba amb ànims». Així doncs, Mila no ha tingut més remei que sotmetre's a una quimioteràpia més agressiva per intentar posar fi a la seva malaltia. 

El silenci de la col·laboradora

Des que va informar sobre la malaltia, sempre hem sabut quin és l'estat de salut de Mila, però ha decidit guardar silenci. De fet, els seus companys tampoc es pronuncien al respecte, a excepció dels missatges de suport. Aquesta està sent una lluita molt llarga per a la col·laborada de 'Sálvame', però sempre compta amb la companyia dels seus amics i familiars. 

Els germans de Mila també han hagut de passar per processos semblants i per a ella són tot un exemple. Els amics i familiars són el seu gran suport en aquells moments en què les forces l'abandonen, molt imprescindible per poder fer front a la gran càrrega que porta a l'esquena.

De moment Mila no té ànims per trepitjar el plató de 'Sálvame', però es manté combativa en la seva lluita. No està disposada a deixar-se vèncer i seguirà fins al final, per la seva família i, especialment, per la seva filla Alba i els seus nets als quals està desitjant tornar a veure. 


Comentaris

envia el comentari