Primer pla de Miguel Ángel Revilla

Qui és Aurora, la dona de Miguel Ángel Revilla que té càncer

Miguel Ángel Revilla ho està passant molt malament amb la malaltia de la seva dona

Miguel Ángel Revilla sempre s'ha caracteritzat per ser un dels polítics més clar a l'hora de parlar sobre certs temes que preocupen la societat. Per això, no és estrany que s'hagi convertit en un dels més estimats pels espanyols.

Durant tots aquests anys ha estat al capdavant de la presidència de Cantàbria, però sense desatendre el seu pilar més gran: la seva família. Per a ell, la seva dona Aurora i les seves tres filles són el més important de la seva vida.

De fet, tant és així que aquest dilluns 23 de gener, coincidint amb el seu 80 aniversari, Miguel Ángel Revilla va demanar al seu gran amic, Pablo Motos, que li reserves aquest dia per donar una sorpresa a la dona que estima en un dels pitjors moments de la seva vida.

Miguel Ángel Revilla i la seva dona Aurora Díaz
Miguel Ángel Revilla sempre ha estat molt unit a la seva dona actual. | GTRES

Tal com ha confessat el càntabre, Aurora està lluitant contra un càncer de còlon. «Per això et vaig dir que em prometessis que em portaries aquí al meu aniversari i que portaria la meva dona amb mi. L'última vegada que vaig venir al programa estava fet pols perquè l'endemà operaven la meva dona. Ara està en tractament i va millor, però van ser moments duríssims. Tu em vas fer molt fàcil asseure'm aquí i poder fer com que no passava res», li ha confessat el convidat al presentador del format.

Ara, el nom d'Aurora Díaz sona amb més força que mai. Encara que la dona de Miguel Ángel Revilla sempre ha estat en un segon pla, darrere d'aquest matrimoni s'hi amaga una bonica història d'amor.

Miguel Ángel Revilla, el gran suport de la seva dona Aurora

Avui dia, Miguel Ángel Revilla té tot el que es pot desitjar a la vida. No només la seva carrera professional dins de la política és tot un èxit, sinó que, a més, el seu matrimoni amb Aurora segueix igual de fort i sòlid malgrat el pas dels anys.

Imatge de Miguel Ángel Revilla al programa El Hormiguero
Miguel Ángel Revilla és un dels polítics més estimats d'Espanya. | Atresmedia

Encara que ella no va ser la seva primera dona, el president de Cantàbria no té cap dubte que és la persona amb qui vol passar la resta dels seus dies.

A finals dels anys 70, Miguel Ángel Revilla va estar casat amb María del Pilar Hoyo. En aquell moment, el matrimoni i les seves dues filles en comú, Pili i Jana, vivien a la localitat càntabra de Piélagos, lloc on va fer els seus primers passos dins de la política.

El 1983, aquest professor i economista va ser elegit diputat del parlament de Cantàbria. Precisament, gràcies a la política, va ser com el col·laborador de El Hormiguero va conèixer la seva dona actual.

Fa més de 20 anys, i després de separar-se de la seva primera dona, Miguel Ángel Revilla va conèixer Aurora, 18 anys més jove que ell, a la seu del PRC (Partit Regionalista de Cantàbria), on treballava com a secretària. De fet, la fiblada va ser tan gran que l'actual president de Cantàbria i Aurora no van trigar a formar una família. L'any 2000, poc després d'unir les seves vides en matrimoni, va néixer la seva filla en comú, Lara.

Miguel Ángel Revilla amb les seves filles
Miguel Ángel Revilla lamenta no haver estat més temps amb elles. | TWITTER @REVILLAMIGUELA

Encara que Miguel Ángel Revilla sí que va gaudir al màxim de la noia, avui el polític lamenta no haver pogut dedicar més temps a les seves dues germanes grans: «Va ser un dels errors més grans de la meva vida. Tenia molta feina, començava en la política… Són coses que passen», va dir en una de les seves visites al programa presentat per Pablo Motos.

Pel que fa al caràcter de les tres filles, Miguel Ángel Revilla té molt clar que són totalment diferents. Mentre que Jana i Pili són molt tranquil·les i discretes, el càntabre ha assegurat que la benjamina ha heretat el seu caràcter lluitador i reivindicatiu. Tanmateix, totes tenen en comú el seu perfil baix davant els mitjans de comunicació que, en alguna ocasió, han deixat de banda per donar una sorpresa al seu pare.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp