Imatge de Marta Riesco

Marta Riesco aconsegueix parlar amb l'exdona de Dani Alves: notícia d'impacte

Marta Riesco aconsegueix les primeres declaracions de la família del futbolista

Marta Riesco ha aconseguit, en exclusiva, les primeres declaracions de la família de Dani Alves. Gràcies a la darrera conversa que ha tingut amb l'exdona del futbolista, la reportera de Fiesta ha descobert tot el que està passant sobre això.

Fa uns dies, els mitjans de comunicació del nostre país es van fer ressò d'una notícia sorprenent. I és que, l'exjugador del Barça ha estat detingut després de ser acusat de violar, presumptament, una noia de 23 anys al lavabo d'una discoteca de Barcelona.

Foto de Marta Riesco
Marta Riesco coneix com es troba la família | GTRES

Segons la versió de la suposada víctima, el 30 de desembre passat, l'esportista «la va obligar» a mantenir relacions sexuals en aquest local.

I, encara que ell nega aquesta agressió i assegura que va ser ella la que se li «va llençar a sobre», la jove té en poder seu un examen mèdic que es va fer hores després i que donaria veracitat al seu testimoni.

Ara, i després de saber que aquesta dona ha rebutjat una possible indemnització i que només vol que «es faci justícia», Marta Riesco ha aconseguit, en exclusiva, parlar amb diversos membres de la família de Dani Alves.

I és que, a més de conèixer com es troben després d'assabentar-se de la notícia, la periodista s'ha assabentat dels propers passos que el futbolista està disposat a fer en relació amb la seva defensa.

Marta Riesco aconsegueix una important exclusiva

Marta Riesco ho ha tornat a fer. Aquest diumenge, 22 de gener, ha deixat tots els seguidors de Fiesta sense paraules en assegurar que ha aconseguit parlar, en primícia, amb l'exdona i el germà petit de Dani Alves.

Segons ha informat la periodista, la família del brasiler estan «totalment impotents davant d'aquesta situació». A més a més, s'ha assabentat que cap dels seus éssers estimats, excepte la seva parella actual, «han pogut accedir ni parlar amb ell».

D'altra banda, el cercle més proper a Dani Alves assegura que hi ha una persona que «no està fent les coses bé» i no s'ho han pensat dues vegades a l'hora d'assenyalar l'advocada actual del futbolista.

Primer pla Dani Alves
Marta Riesco ha parlat amb el germà de Dani Alves | Europa Press

Per això, i tal com ha informat Marta Riesco, «han demanat un canvi d'advocat» i volen que, a partir d'ara, «la defensa caigui en mans d'Andrés Maluenda Martínez».

Tot seguit, la reportera de Fiesta donava pas a les declaracions de Junior, germà de l'acusat. En aquest àudio, el jove descriu la situació tan delicada que estan vivint al Brasil.

«No aguanto més. Estan fent amb ell un parany, s'estan passant els límits… No estan prohibint visitar-lo i no sabem què més fer», va assegurar entre llàgrimes.

A més, Marta Riesco també ha tingut l'oportunitat de parlar amb Dinora Santana, mare dels fills de Dani Alves. Tal com ha explicat la periodista, aquesta dona encara es troba en estat de xoc per tot el que ha passat.

Tanmateix, l'exdona del futbolista ha assegurat que va ser el mateix Alves qui li va demanar a la seva advocada que s'hi posés en contacte per explicar-li tot el que havia passat.

D'altra banda, li ha confessat a Marta Riesco que encara «no hi ha tingut accés». Però gràcies a allò que l'advocada li ha explicat, hem pogut saber com es troba en aquests moments.

«Diu que està trist, però bé. Està ell mateix arreglant tot amb els seus advocats», ha revelat aquesta dona, davant d'assegurar que Dani «mai faria això» i ho diu perquè el coneix «des de fa 22 anys i he estat 10 anys casada amb ell».

Dani Alves
Marta Riesco sap que la família vol canviar d'advocat | EP

Abans de finalitzar la conversa, Dinora ha volgut fer públic com és de difícil aquesta situació per als seus dos fills: «Ho estan passant molt malament». També, ha assegurat que la família «està molt nerviosa» perquè la seva advocada «no els pot explicar res».

Després d'escoltar aquestes declaracions, Amor Romeira va posar el focus al possible nou problema d'aquesta família. I és que, segons ha apuntat la companya de Marta Riesco, Dani Alves «és el suport econòmic de la major part de la família».

«És a dir, treure Dani, és treure el més gran dels ingressos dels Alves», ha assegurat, abans de puntualitzar que Dinora és «l'administradora total dels béns i del patrimoni del futbolista». Això, segons ella, podria portar problemes a partir d'ara.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp