Iñaki Urdangarin

Iñaki Urdangarin rep la pitjor notícia i un dels seus germans es trenca

Iñaki Urdangarin està preocupat perquè la situació no té marxa enrere

Iñaki Urdangarin es pensava que havia passat el pitjor, però s'equivocava: un dels seus familiars més propers té problemes. Segons ha sortit publicat, Urdangarin està molt preocupat perquè no s'esperava rebre una notícia tan dura. El que ha passat no té marxa enrere i ara només pot fer una cosa: donar suport al seu germà Mikel, el veritable afectat.

Iñaki Urdangarin, seguint les informacions contrastades, no ha trigat a posar-se en contacte amb Mikel després de rebre l'última hora. El discret germà d'Urdangarin era director d'un centre esportiu propietat de la Fundación Vital, que depèn del PNB. Els seus responsables han decidit que el millor per a l'empresa era acomiadar-lo i això que feia 27 anys que tenia aquest càrrec.

Foto d'Iñaki Urdangarin, la infanta Cristina i els seus fills.
Iñaki Urdangarin ha intentat protegir la seva família. | GTRES
 

Iñaki està molt afectat per la notícia. Asseguren que ha fet tot el possible i que no ha aconseguit res, els seus contactes ja no serveixen. Hauria intentat parlar amb els responsables de l'empresa anterior, però la decisió està presa i no hi ha marxa enrere. Això sí, Mikel Urdangarin rebrà una bona indemnització. Concretament, 350.000 euros.

Iñaki sap millor que ningú que el seu germà està enfonsat, no s'esperava aquest desenllaç i creia que es jubilaria al club. El diari 20 Minutos ha confirmat els pitjors presagis: no hi ha solució i Mikel s'ha de buscar una altra feina o gaudir de la indemnització. L'exmarit de la infanta Cristina ha intentat ajudar-lo en tot el possible, però no aconsegueix animar-lo.

Urdangarin sap que els mitjans no han explicat la veritat sobre la família: estan molt units, per això tots estan afectats. Mikel podrà mantenir el seu nivell de vida per un temps, però haurà de buscar alguna solució abans que avanci el problema. Ha demostrat que està a l'altura, almenys això és el que diuen els seus antics companys.

Iñaki Urdangarin torna a alimentar la polèmica

Iñaki pertany a una família important de Vitòria i ara estan sortint a la llum certs secrets que no li fan cap bé. Segons ha publicat El Mundo, Mikel va aconseguir el seu càrrec directiu al club gràcies al seu pare. Va començar a treballar allà el 1997 i, en aquella època, Juan María, el patriarca del clan, era president de Caja Vital.

Foto d'Iñaki Urdangarin pel carrer.
Iñaki Urdangarin vol ajudar el seu familiar. | GTRES
 

Urdangarin va cometre un error i ha pagat un preu força car pel mateix, ningú oblida ni perdona el que va fer. El veritable problema és que no pot girar full perquè cada vegada té un assumpte diferent per donar explicacions. Ara hi ha el tema de l'acomiadament del seu germà, així com la manera com va aconseguir un lloc de tanta categoria.

L'antic duc de Palma s'ha limitat a guardar silenci, ha rebut la trucada de diversos periodistes i no vol parlar. Això sí, està sent un dels grans suports de Mikel, que està completament trencat pel que ha passat. Fonts properes asseguren que no s'esperava aquest desenllaç, sobretot perquè sempre ha comptat amb el suport dels seus companys.

Iñaki Urdangarin ha demostrat estar a l'altura

Iñaki vol el millor per als seus, així que està molt pendent de tota aquesta situació. Té un altre assumpte entre mans: l'exposició dels seus fills, que va en augment. Afortunadament, tots els comentaris que es publiquen són bons i els joves tenen cada cop més seguidors.

Urdangarin sap que el seu fill Pablo té molt de futur, tant al terreny esportiu com al mediàtic. És molt jove i ja s'ha guanyat gran part dels periodistes que l'han entrevistat. És capaç de controlar situacions realment complicades, ara només cal saber si s'ha posat en contacte amb el seu oncle.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp