Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'una escena de 'La Promesa', Adriano i Catalina desenfocats, un cor vermell i el logotip de la sèrie

Avanç de 'La Promesa', dimecres 3 de juliol: es confirma una nova història d'amor

'La Promesa' deixarà els seus espectadors enlluernats amb el romanç de dos dels seus personatges centrals

L'episodi de La Promesa de demà dimecres, 3 de juliol, promet estar ple d'emoció i de sorpreses. Els espectadors finalment veuran com es desenvolupa una història d'amor que s'ha estat gestant en els darrers episodis.

Catalina i Adriano, dos personatges que han captat l'atenció de l'audiència de La Promesa, confirmaran el que ja es veia venir. Sí, els sentiments de l'un a l'altre en una trama que promet ser tan intensa com emotiva.

Catalina i Adriano mirant-se darrere un moble de fusta en una habitació il·luminada. Captura de 'La Promesa'
'La Promesa' girarà en gran mesura al voltant del nou romanç de palau | RTVE

La Promesa revelarà l'amor de Caterina i Adrià

La Promesa va fer que Catalina i Adriano no comencessin amb bon peu la seva relació. Les seves diferències de classe social i els seus diferents mons semblaven insalvables al principi. No obstant això, com sol passar a la sèrie de La 1, els sentiments han trobat el seu camí.

En els darrers episodis, la tensió emocional entre ells ha anat en augment. Tant que l'han culminat amb un petó apassionat que ha deixat clar que hi ha una cosa més profunda entre tots dos.

A l'episodi de demà de La Promesa es confirmarà que els joves se senten molt atrets l'un per l'altre. La química que destil·len és innegable i, malgrat els obstacles, estan disposats a explorar aquesta nova relació. Per tant, els espectadors podran veure com aquesta parella s'acosta cada cop més, compartint moments íntims i enfortint la seva connexió.

Adriano amb barba i tirants creua els braços mentre Caterina amb cabell arrissat li ofereix una caixa vermella en una habitació amb finestres grans i una planta en un test. Captura de 'La Promesa'
'La Promesa' farà que els joves facin passos de gegant en la seva relació | RTVE

Tot i això, no tot serà un camí de roses per a aquesta parella. Tot i que demà es confirmarà la seva atracció mútua, l'episodi de dijous comportarà un gir inesperat.

La jove Luján, enfrontada a les pressions i expectatives del seu entorn, decidirà fer un pas enrere i començarà a intentar allunyar-se del pagès. Aquest conflicte intern i les dificultats externes posaran a prova la fortalesa del seu amor naixent, mantenint els espectadors enganxats al televisor.

La Promesa tindrà més històries importants per a l'episodi de dimecres

Mentre Catalina i Adriano naveguen pels seus sentiments, altres personatges de La Promesa també enfrontaran desafiaments significatius. Martina serà atacada al sanatori per la seva companya d'habitació, un incident que comportarà conseqüències inesperades i perilloses. Aquesta agressió afegirà una capa de tensió, obligant la noia a defensar-se i a buscar aliats en un entorn cada cop més hostil.

María Fernández, que ha descobert la veritat sobre Pla després de veure Gregori a palau, farà un pas important. Ella i Jana es traslladaran amb Adarre a la cova, un lloc que promet ser crucial per a l'evolució de la història. Aquest canvi d'escenari proporcionarà noves oportunitats perquè aquests personatges enfrontin els desafiaments propis, allunyats momentàniament de les intrigues del palau.

Muntatge de María Castro trist en un llit a La Promesa
'La Promesa' donarà companyia a la cova a la senyora Adarre | RTVE

A més, la llar d'Alonso no estarà exempta de sorpreses. Una visita inesperada trastocarà la rutina dels personatges, comportant noves revelacions i possibles conflictes. La identitat del visitant i el seu propòsit seran claus per entendre com evolucionaran les dinàmiques de poder i les relacions entre els habitants del lloc.

Finalment, un dels moments més esperats pels fans serà la declaració de Vera a Lope. Ella li revelarà els seus sentiments i li exposarà que està disposada a tancar les coses amb Santos, demostrant que està a punt per a un nou començament. Aquest desenvolupament promet afegir una dosi de romanç i resolució, proporcionant als espectadors un moment commovedor i esperançador.