Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alba Carrillo rossa somrient amb fons negre i vermell, i un requadre circular mostrant a Alba amb expressió facial diferent.

Netflix mostra les primeres imatges del nou i curiós treball d'Alba Carrillo

Alba Carrillo ha decidit fer el salt a l'esmentada plataforma de streaming amb una tasca realment singular

Alba Carrillo, coneguda col·laboradora del programa D corazón, està ampliant els seus horitzons professionals amb un projecte innovador i emocionant. Ella ha signat amb Netflix per ser part del reality Jugando con fuego, basat en l'exitós format internacional Too Hot to Handle.

Tant és així que la plataforma de streaming ja ha revelat les primeres imatges i els detalls d'aquest nou espai. I això ha generat una gran expectació entre els seguidors d'Alba Carrillo i els aficionats als formats de telerealitat.

Participants de 'Too hot to handle' a vestits de bany posant a l'aire lliure al costat d'una piscina amb palmeres al fons.
Alba Carrillo podrà mostrar ara la seva faceta més divertida i murri | Netflix

Alba Carrillo i el seu nou desafiament a Netflix

Alba Carrillo, que ha estat una figura constant a la televisió espanyola des de fa anys, està a punt per fer un salt significatiu en la seva carrera. En el seu primer projecte amb Netflix, formarà part de Jugando con fuego, un reality molt especial. Aquest, la versió contrària de La Isla de les Tentaciones, ha captivat a tot el món per la seva barreja de romanç, tensió i regles estrictes.

Les primeres imatges difoses per Netflix mostren l'ex de Fonsi Nieto anticipant l'atmosfera estiuenca i relaxada que caracteritzarà el programa. La notícia ha estat rebuda amb entusiasme pels fans, ansiosos per veure com la personalitat carismàtica se'n traduirà en aquest nou format.

Alba Carrillo somrient amb cabell ros i ondulat, usant un vestit verd i arracades colorits, amb la paraula
Alba Carrillo s'incorpora ara a Netflix amb molta il·lusió | Twitter, @netflixes

D'aquest programa, Alba ha explicat la seva dinàmica: “Ajuntem un munt de nois i noies boníssims en una illa paradisíaca. Però aquí el quid de la qüestió és que no s'enrotlli, meravellós”. I és que cada infracció de les regles comporta unes conseqüències rellevants per al participant que l'estel.

L'espai ha estat un fenomen en la seva versió original, captant l'atenció de milions d'espectadors i generant debats a les xarxes pel seu enfocament únic i el seu drama incessant. L'adaptació espanyola promet, evidentment, mantenir aquests mateixos elements clau. I davant la seva pròxima estrena, Carrillo ha afegit murri: “Només us puc dir que si jugues amb foc, et cremes”.

El rol d'Alba Carrillo al nou programa de Netflix

Tot i que les primeres impressions podien fer pensar que Alba Carrillo seria la presentadora principal del reality, la realitat és una mica diferent. Segons ha revelat VerTele, el paper serà més aviat testimonial i puntual. La model únicament estarà a càrrec de conduir el programa als seus primers compassos i potser en algun altre moment concret.

Per tant, el principal treball de la col·laboradora, que ara es porta molt bé amb Kiko Hernández, serà exercir de ganxo. Sí, per atraure tant els espectadors com els futurs concursants.

Al llarg del format, la conducció principal estarà a càrrec d'una veu en off, que guiarà els espectadors a través dels alts i baixos i les tensions del programa. Aquest enfocament permetrà a Alba Carrillo destacar en el seu rol inicial, mentre que la narrativa serà conduïda de manera dinàmica i envoltant per la narració contínua.

Els participants de 'Too hot to handle' posant en un entorn tropical, algunes assegudes en un sofà i altres al fons, amb roba estiuenca i vestits de bany.
Alba Carrillo uneix la seva trajectòria a la versió espanyola de 'Too Hot To Handle' | Netflix

L'elecció de l'amiga de Rocío Carrasco per a aquest paper específic no és casualitat. La seva presència mediàtica i la seva capacitat per connectar amb el públic en fan l'elecció perfecta per atraure una audiència àmplia i diversa. Sense oblidar tampoc la seva experiència a la televisió, el seu carisma natural i que no té pèls a la llengua per parlar de qualsevol assumpte, inclosos els amorosos i sexuals.

Bona mostra que Netflix l'ha encertat elegint-la és que a les xarxes ia moltes persones s'alegren de la seva participació en aquest format. Ho han manifestat amb missatges com aquests: “És la millor”, “Bravo per qui l'hagi contractada. És el millor que tenim a Espanya” i “És or pur”.