Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El grup L'Orella de Van Gogh posant per a una foto amb un requadre que mostra Amaia Montero en primer pla.

La Oreja de Van Gogh aclareix tots els dubtes sobre la vida actual d'Amaia Montero

La Oreja de Van Gogh aclareix els rumors sorgits sobre el possible retorn d'Amaia Montero a la banda

La Oreja de Van Gogh ha estat una de les bandes més icòniques de la música en espanyol. Amb una trajectòria de més de dues dècades, el seu nom és sinònim d'èxit i qualitat.

Al llarg de la seva carrera, han comptat amb dos vocalistes: Amaia Montero, la veu original, i Leire Martínez, que va prendre el relleu el 2008. Aquest cap de setmana passat, la banda va tornar a ser notícia, però no per la seva música, sinó per un cridaner rumor.

Tot va començar quan la periodista Isabel Rábago va anunciar al programa Juntos de Telemadrid que Amaia Montero podria tornar al grup. "La gran notícia que ha pogut saber aquest programa és que Amaia Montero torna amb La Oreja de Van Gogh", va afirmar Rábago. Aquesta informació va causar enrenou entre els fanàtics, que van començar a especular sobre un possible retrobament i una nova gira amb la vocalista original.

Amaia Montero feliç als Premis Cadena Dial
Desmenteixen la possibilitat que Amaia Montero torni a La Oreja de Van Gogh | Europa Press

La Oreja de Van Gogh tanca els rumors de la tornada d'Amaia Montero

Tot i això, l'alegria de molts va durar poc. La Oreja de Van Gogh va utilitzar les seves xarxes socials per aclarir qualsevol dubte i desmentir el rumor.

La banda va compartir un missatge al compte de X, on van deixar clar que Amaia Montero no tornarà a ser part del grup. En el seu lloc, continuaran comptant amb Leire Martínez, que ha estat la veu de la banda durant els darrers 15 anys.

El grup L'Orella de Van Gogh posant a la catifa estada dels Premis Número 1 de Cadena 100 a Bilbao, amb logos de patrocinadors al fons.
La Oreja de Van Gogh desmenteix la tornada d'Amaia Montero al grup | GTRES

El mateix dia que es va difondre la notícia del possible retorn d'Amaia, la banda va publicar una fotografia amb un missatge que, tot i semblar inofensiu, tenia un clar doble sentit.

"A minuts de sortir al festival Conexión Valladolid amb un ull al cel perquè està plovent. Ja es poden apartar els núvols que nosaltres sortim", van escriure.

És clar que no és declaració directa, ja que no vol fer malbé la imatge d'Amaia Montero. Tot i això, han utilitzat una forma subtil per resoldre tots els rumors. Per això, han fet una enginyosa al·lusió a la mala previsió meteorològica de Valladolid.

L'experiència d'Amaia Montero després de sortir de La Oreja de Van Gogh

Amaia Montero va ser la vocalista del grup des de la seva formació el 1996 fins al 2007. Durant aquest temps, la banda va aconseguir un èxit aclaparador, amb cançons que es van convertir en himnes per a tota una generació.

Tot i això, el 2008, Amaia va decidir emprendre la seva carrera en solitari. Va ser llavors quan Leire Martínez es va unir al grup per substituir-la.

Primer pla d'Amaia Montero seria en una imatge d'arxiu
Amaia Montero seguirà amb la seva carrera artística en solitari | Europa Press

Des de la seva partida, Amaia ha llançat diversos àlbums com a solista, demostrant el seu talent i capacitat per mantenir-se rellevant a la indústria musical.

Tot i el bon inici de la seva carrera en solitari, els últims anys no ha aconseguit tant d'èxit. Per aquest motiu, als seus fans li feia tanta il·lusió que tornés al grup on es va consagrar com a cantant.

La realitat és que han estat meres especulacions. De fet, no són les primeres que han sorgit al llarg dels anys i, segurament, tampoc no són les últimes.