Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una dona desenfocada en primer pla amb un home desenfocat al darrere, cobert per un dibuix d'un nadó embolicat en una manta verda amb signes d'interrogació, i el text "Sueños de Libertad" a la part inferior.

'Sueños de libertad' aclareix per fi si la protagonista està esperant un nou nadó

'Sueños de libertad' revelarà una de les històries que més interès ha suscitat entre els espectadors

L'emocionant sèrie Sueños de libertad està a punt de revelar el seu secret més gran: realment està Maria esperant un fill?

Després de setmanes d'incertesa i especulacions, els pròxims episodis prometen resoldre finalment aquest assumpte que ha mantingut els espectadors expectants. Sueños de libertad evidenciarà que ella creurà que, per fi, ha aconseguit el propòsit de quedar-se embarassada. Però potser no és la veritat.

Una dona i un home estan drets a l'aire lliure, tots dos amb expressions serioses. La dona, amb cabell fosc i curt, porta un vestit vermell amb botons negres i té els braços plegats. L'home, amb cabell curt i canós, vesteix una camisa blava i pantalons grisos, i té les mans als malucs. Estan en un entorn natural amb vegetació i un edifici de fons.
'Sueños de libertad' donarà molt protagonisme aquests dies a María | Atresmedia

Sueños de libertad revelarà què passa amb l'embaràs de Maria

Sueños de libertad, en capítols anteriors, ha revelat que Maria ha mantingut una mentida, assegurant el seu marit Andreu i la seva família que està embarassada. Aquest engany ha estat part de la seva estratègia per mantenir el seu matrimoni i assegurar la seva posició a la família. Especialment per ser coneixedora de l'amor d'ell per Begoña, la seva cunyada.

Tot i això, la trama farà aquesta tarda un gir inesperat. Passarà quan ella comenci a creure que realment ha quedat en estat.

Una falta al seu cicle l'omplirà d'alegria i d'esperança, convençuda que el seu somni de ser mare finalment s'ha fet realitat. Plena d'emoció, no dubtarà a compartir la notícia amb la Gemma. Tot i això, aquesta, més cautelosa, li aconsellarà que no es precipiti en les seves celebracions fins que tingui una confirmació més concreta.

Maria somrient amb un vestit blau clar i un colofó a la solapa, dreta al costat d'una porta amb un tirador daurat, mentre una altra persona és al fons. Captura de 'Sueños de Libertad'
'Sueños de Libertad' farà sentir pletòrica la jove en creure que ha complert el seu propòsit | Atresmedia

Sueños de libertad mostrarà la desil·lusió de Maria: una falsa alarma

La felicitat de Maria serà efímera, doncs, al llarg de la setmana, Sueños de libertad revelarà en un episodi crucial que no està embarassada. El seu període finalment arribarà, enfonsant les seves il·lusions i deixant-la devastada. Aquesta revelació l'afectarà emocionalment i posarà en perill la seva mentida elaborada, així com la seva relació matrimonial.

La notícia la deixarà en un estat de confusió i de desesperació. Tant és així que considerarà per un moment confessar la veritat al seu marit. Però es retractarà en veure la il·lusió d'Andreu davant la idea de ser pare.

Fotografia de Dani Tatay a Somnis de Llibertat d'Antena 3
'Sueños de libertad' mostrarà que Maria finalment decidirà no explicar la veritat a Andrés | Atresmedia

Per tant, la decisió de la protagonista de Sueños de libertad de mantenir la mentida afegirà una nova capa de tensió i drama a la sèrie. Ho farà plantejant preguntes sobre fins quan podrà sostenir aquesta farsa i quines en seran les conseqüències quan la veritat surti a la llum.

Sueños de libertad: altres avenços emocionants

A més del drama al voltant de Maria i el seu embaràs fingit, els pròxims episodis de Sueños de libertad portaran més trames apassionants. Trames que mantindran els espectadors enganxats.

Per exemple, Marta i Jaime veuran que la seva relació, cada cop més tensa, enfrontarà nous desafiaments i malentesos. Els conflictes entre ells s'intensificaran, tot i que ella ha trencat amb Fina. I els seguidors de la ficció podran veure com cadascú maneja la pressió i les expectatives dins de la seva complicada dinàmica.

Isidro, un altre personatge central a Sueños de libertad, seguirà enfrontant seriosos problemes de salut. La seva condició es manté a la corda fluixa i la preocupació pel seu benestar afegirà un element de vulnerabilitat i urgència a la sèrie.

Així mateix, Jesús aconseguirà un acostament significatiu a Begonya. Aquest progrés serà facilitat per un gest de bondat: permetre que la mare d'ella visqui a la casa familiar. Gest que obrirà la porta a una possible reconciliació o, almenys, una entesa entre tots dos, que no seria poc després del que han viscut.

Tot això sense oblidar que el retorn de Mateu, convertit en sacerdot, en tindrà ràpidament les conseqüències. A més, Gema continuarà jugant a dues bandes, sentimentalment parlant, amb Gerardo i amb Joaquín. Tot alhora que Andrés continuarà amb les seves indagacions per descobrir la veritat sobre la mort de Clotilde, sobre la qual rebrà una sucosa informació.