Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Miguel i Salvita amb vestits d'època, Salvita amb un monyo de color marró i una armilla groga, amb el text "La Moderna" a la part inferior dreta i un efecte d'explosió a la cantonada superior dreta.

El nou capítol de 'La Moderna' destapa la veritable relació de Miguel i Salvita

'La Moderna' farà que aquests dos personatges entrellacin les seves vides d'una manera una mica peculiar

La Moderna avui promet un capítol ple d'emocions i revelacions, centrades en la complexa relació entre dos personatges: Miguel i Salvita. En un gir inesperat, el fill de don Salvador, s'incorporarà com a empleat a les galeries, específicament a La Goleta de les Lletres.

Aquesta nova dinàmica entre aquells no serà fàcil de manejar, ja que el jove estarà més interessat a conquerir Marta que en la seva feina. Davant d'això, Miguel estarà obligat a seguir les directrius del seu cap per redreçar el noi, cosa que derivarà en situacions força complicades.

Salvita i Miguel conversant en una habitació amb prestatgeries i llibres. Captura de 'La Moderna'
'La Moderna' farà que Miguel i Salvita visquin situacions intenses | RTVE

La Moderna mostra la nova incorporació a La Goleta de les Lletres

El nou capítol de La Moderna presentarà una trama on Salvita s'unirà com a empleat a La Goleta de las Letras. Aquesta incorporació no és només un canvi laboral, sinó un desafiament laboral per a ell.

Mentre el noi arriba amb la intenció d'impressionar Marta, la seva falta de dedicació a la feina serà evident des del primer dia. I això provocarà tensions amb Miguel, conegut per la seva professionalitat i serietat. És clar, perquè es trobarà en una posició complicada en haver de supervisar Salvita, l'interès del qual en el negoci és mínim.

Aquest conflicte posarà a prova la paciència de la parella de Trini. I també revelarà aspectes ocults de la relació entre pare i fill.

Salvita assegut en una taula de cafè parlant amb la Marta que sosté una gerra de metall. Captura de 'La Moderna'
Salvita estarà més interessat a Marta que a treballar | RTVE

La Moderna provoca un gir inesperat a la trama de Miguel i Salvita

La trama es complicarà encara més aquests dies quan el propietari de la Goleta de les Lletres descobreixi un fosc secret. Ni més ni menys que el marit de Trini ha estat duent a terme d'amagat un altre negoci al seu local, la venda de faixes. Aquest descobriment col·locarà el senyor Salvador en una posició avantatjosa, permetent fer una proposta a Miguel: oblidar el que ha passat a canvi que adreça Salvita.

Aquesta oferta afegirà una capa de complexitat a la relació entre el dependent i el nouvingut a La Moderna. El primer intentarà complir les expectatives del seu cap i corregir el comportament del jove. Però, alhora, haurà de bregar amb la pressió addicional de la seva situació personal: ell i Trini estan ocultant que esperen un nadó.

Miguel gesticula amb les mans a prop de la cara mentre parla amb una altra persona en una habitació amb cortines blanques. Captura de 'La Moderna'
'La Moderna' farà que Miguel sigui descobert i s'enfronti a un 'xantatge' | RTVE

La Moderna: més avenços per a aquesta setmana

A més de la trama entre els dos citats personatges, La Moderna té altres avenços significatius que prometen mantenir els espectadors enganxats al televisor. Avui, un fet històric canviarà el curs dels esdeveniments a la sèrie, afegint un element de sorpresa que afectarà a tots.

Íñigo, encara sota sospita per la mort de la senyora Clara, decidirà reobrir el Madrid Cabaret després del tiroteig que hi va tenir lloc. Aquest moviment estratègic corre perill perquè la seva reputació és a la corda fluixa. A més, això comportarà noves intrigues i desafiaments que posaran a prova la lleialtat i les aliances.

Captura de 'La Moderna' amb Íñigo mirant de banda amb camisa blanca i tirants al costat de Matilde mirant de banda i la brusa de colors i l'inspector de policia d'esquena
'La Moderna' seguirà tenint Íñigo en el disparador | RTVE

En un altre gir inesperat, Jacobo, un dels personatges més rellevants de la sèrie, prendrà una decisió transcendental: marxar a Sevilla. Aquesta decisió, per motius professionals, afectarà la seva vida personal i també tindrà repercussions en les dinàmiques dins de La Moderna. Exactament, afectarà Maite i Íñigo, que hi havien trobat un gran suport.

Per si no n'hi hagués prou, Lázara i don Fermín aniran acostant postures, de manera que provocaran els recels i les xerrameques al saló de te. Clarita estarà cada cop més rebel, especialment amb la seva germana, que ja no sabrà què fer amb ella per frenar-la. Sense oblidar que Inés haurà de prendre la decisió més difícil de la seva vida: quedar-se a Madrid o anar-se'n amb el seu amor, César, a Amèrica.