Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge promocional de la sèrie "4 Estrelles", mostrant diversos personatges en una escena dins d'una casa amb decoració floral a les parets. El logo de la sèrie i de Mediaset

Els caps de '4 estrellas' es muden a Mediaset amb una sèrie que promet ser èpica

La productora darrere de '4 estrellas' assumeix aquest nou projecte de ficció que no deixarà indiferent ningú

La popular sèrie 4 estrellas està a punt d'acomiadar-se dels seus espectadors a La 1, tancant així una etapa plena d'èxit per a la productora Good Mood. Productora liderada pel reconegut Daniel Écija.

Amb l'enregistrament del seu darrer capítol finalitzat, l'equip es prepara per a un nou i emocionant projecte juntament amb Mediaset. La nova sèrie, titulada La Agencia, promet ser èpica i no deixarà indiferent ningú.

Fotografia grupal del repartiment de la tercera i última temporada de 4 estrelles a La 1
L'equip de '4 estrellas' prepara una nova sèrie | RTVE

L'adeu de 4 estrellas i un nou projecte amb Mediaset

4 estrellas ha estat una de les ficcions més estimades a La 1, conquerint a l'audiència amb la seva trama i els seus personatges entranyables. Des de la seva estrena, ha mantingut bones audiències i ha rebut elogis per les trames i les actuacions dels seus intèrprets. La notícia del seu rodatge final ha deixat molts seguidors amb un sentiment agredolç, però també amb expectatives sobre el que vindrà.

Good Mood, que està darrere de la comèdia esmentada, ha demostrat novament la seva capacitat per crear contingut de qualitat que capta l'atenció del públic. Sota la direcció de Daniel Écija, conegut pel seu treball en sèries com Los Serrano, aquella s'ha consolidat. Ho ha fet com una de les productores més innovadores i reeixides de la televisió espanyola.

Daniel Écija amb ulleres i jaqueta fosca davant d'un fons amb lletres blanques.
Daniel Écija ja està treballant a 'La Agencia' | GTRES

Doncs bé, el final de 4 estrellas marca el començament d'una nova col·laboració entre l'empresa audiovisual i Mediaset. I és que realitzaran juntes la ficció La Agencia, que és una adaptació de la francesa Call my Agent. Aquesta és una comèdia dramàtica que ha conquerit l'audiència internacional amb el retrat humorístic i sincer del món de la representació artística.

Explicarà la història d'una agència de representació d'artistes que s'enfronta a un gir inesperat quan el seu fundador mor. Els actors i les actrius s'interpretaran a si mateixos, oferint una visió única i autèntica de la indústria de l'entreteniment. Aquest enfocament metatextual ha estat un dels grans atractius de la sèrie original i s'espera que tingui un impacte similar a la versió espanyola.

Portada de la tercera temporada de Call My Agent! mostrant diversos personatges principals i un text en alemany
La productora de '4 estrellas' adaptarà aquesta ficció francesa | Amazon

Una ficció en marxa: La Agencia

En aquests moments, La Agencia es troba en fase de càsting i preproducció, generant una gran expectativa a la indústria. L'elecció de l'elenc serà crucial per al seu èxit. I és que s'espera reunir alguns dels noms més coneguts i talentosos del panorama interpretatiu del nostre país.

Així mateix, l'equip de producció està treballant àrduament per assegurar que la nova ficció mantingui el mateix nivell de qualitat que va caracteritzar 4 estrellas. Amb un guió sòlid i un repartiment de luxe, la sèrie promet ser una de les grans apostes de Mediaset per a l'any que ve.

Mentrestant, els fans es preparen per acomiadar-se de la comèdia de La 1. De moment, no se sap quan s'emetrà el seu darrer episodi. Però és clar que s'acosten llàgrimes i més d'un moment esperat.

Fotograma de 4 estrelles amb Luz i Ainhoa en expressió còmplice
'4 estrellas' s'acomiadarà amb un episodi ple de moments emotius | RTVE

Com és clar que el llegat de 4 estrellas a la televisió espanyola és innegable. No només ha entretingut milions d'espectadors, sinó que també ha deixat una marca significativa a la indústria. El seu èxit ha demostrat que hi ha una gana per històries ben explicades, amb personatges complexos i trames emocionants.