Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos d'Alessandro Lequio i Anabel Pantoja mirant a càmera en primer pla amb una exclamació amb uns peus de bebè

Alessandro Lequio posa un malnom a Anabel Pantoja abans de conèixer el sexe del nadó

El sobrenom que ha posat Alessandro Lequio a Anabel Pantoja que segur que no agradarà gens a la família Pantoja

El polèmic i sempre directe Alessandro Lequio ha tornat a ser el centre d'atenció al programa Vamos a ver. Aquesta vegada, el seu objectiu ha estat Anabel Pantoja, a qui li ha posat un malnom força cridaner. Un sobrenom que va sorgir en un context de tensió quan la neboda d'Isabel Pantoja va ser entrevistada al casament de la influencer Ana Moya.

Anabel Pantoja sempre ha estat una figura controvertida. Últimament, ha estat notícia a causa de l'exclusiva del seu embaràs, un fill que tindrà en els pròxims mesos amb David Rodríguez. En aquesta ocasió, però, és notícia a causa d'unes declaracions que va donar sobre la seva tia al casament d'una de les seves amigues.

Anabel Pantoja amb vestit vermell posant davant d'unes escales amb persones al fons.
Anabel Pantoja, durament criticada per les seves darreres declaracions sobre la seva tieta | Europa Press

El terme pel qual es va referir Alessandro Lequio a Anabel Pantoja

Anabel Pantoja va respondre diverses preguntes sobre Isabel Pantoja al casament de la seva amiga, la influencer Ana Moya. Unes imatges que van posar al programa Vamos a ver i que van acabar generant un intens debat.

Alguns dels col·laboradors van destacar per bé la intervenció d'Anabel. De fet, no van donar especial importància a la participació de la influencer amb la premsa, ja que no va aportar cap informació reveladora.

Tot i això, Alessandro Lequio va fer tot el contrari a la resta dels seus companys. El col·laborador no va trigar gens ni mica a recriminar l'actitud que va tenir Anabel a l'hora de donar les respostes als periodistes.

Alessandro Lequio, amb rostre d'enuig, al plató del programa de Telecinco 'Vamos a veure'
Alessandro Lequio es refereix a Anabel Pantoja com a 'instamami' | Mediaset

En un moment crític del debat, Lequio va criticar Anabel de manera contundent, referint-s'hi com a 'instamami'. Aquest terme, utilitzat de manera despectiva, feia al·lusió a la tendència d'Anabel de compartir el seu embaràs i la seva vida a les xarxes socials.

A més, aquesta paraula no és nova, ja que ha estat utilitzada de la mateixa manera ofensiva amb altres mares influencers en anteriors ocasions. Cosa que ja s'havia criticat en aquelles ocasions, encara que sembla no importar-li al col·laborador.

Al programa, Alessandro Lequio no només es va referir a Anabel com a 'instamami', sinó que també va criticar la seva manera de manejar l'atenció mediàtica.

Captura d'Alessandro Lequio a 'Vamos a veure'
Alessandro Lequio critica la intervenció d'Anabel Pantoja amb la premsa | Telecinco

Segons Lequio, Anabel i altres figures públiques haurien de ser més conscients de l'impacte de les seves accions a les xarxes socials. Aquesta crítica no és nova. Lequio és conegut per les seves opinions fermes i, sovint, controvertides.

Es coneix que la neboda d'Isabel Pantoja no és quedar-se callada davant aquest tipus d'improperis. Per això, després de tot això, s'esperava una reacció per part seva.

De moment encara no se n'ha pronunciat, però segurament ho farà d'alguna manera o altra en els pròxims dies.

El que és clar és que Anabel Pantoja, malgrat la controvèrsia, continua amb la seva vida i embaràs. Ella segueix mostrant cada pas del seu estat a les seves xarxes socials, mentre espera amb ànsies conèixer el sexe del nadó.