Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de l'actriu María Castro en primer pla somrient amb una imatge circular al costat de les dues filles i el marit

María Castro de 'La Promesa' explica què ha passat amb les tres filles aquest estiu

María Castro ha explicat als seus seguidors a les xarxes socials de com està transcorrent una escapada en família

María Castro, coneguda pel seu paper de Pía Adarre a la popular sèrie La Promesa, ha compartit amb els seus seguidors en xarxes una cosa molt especial. Ni més ni menys que detalls molt concrets d'una escapada estiuenca amb els éssers estimats.

L'actriu ha donat a conèixer com està sent aquest viatge amb el seu marit, José Manuel Villalba, i les tres filles: la Maia, l'Oli i la petita Emma, que va néixer a l'abril. Un viatge que els ha portat fins al circuit de motos d'Assen, als Països Baixos. I Maria no ha dubtat a relatar les seves vivències en aquesta primera escapada sent cinc.

Foto de l'actriu María Castro posant amb la família: el marit i les filles.
María Castro està gaudint d'unes vacances inoblidables | Instagram, @maria_castro_jato

María Castro revela les claus de la seva primera escapada com a família nombrosa

Aquest estiu està sent particularment significatiu per a Maria Castro i el seu clan. Amb l'arribada d'Emma fa uns mesos, l'actriu de La Promesa s'ha enfrontat al primer viatge com a família nombrosa. A les xarxes socials, ha compartit la seva experiència amb sinceritat i emoció, revelant els desafiaments i les alegries d'aquesta nova etapa.

Així, en un vídeo que ha pujat a Instagram amb alguns moments de l'escapada, ha demostrat com els està anant. I el primer que ha fet ha estat deixar clar que “l'objectiu és no perdre cap de les nenes, anem sense expectatives i així ho estem gaudint més”. Al que ha afegit que han marxat portant “molts bolquers a la maleta, orelleres antisoroll per a les tres i ganes de descobrir el món amb elles”.

La destinació triada per a aquest viatge de l'actriu de La Promesa ha estat el famós circuit de motos d'Assen, als Països Baixos. L'elecció del lloc no ha estat casual, ja que José Manuel, el seu marit, és un apassionat de les motos i ha volgut compartir aquesta afició amb elles.

María Castro dona més detalls del que ha passat

María Castro, de la mateixa manera, ha volgut deixar de manifest com estan portant les seves petites aquest viatge. Per això ha explicat “Maia descobrint al seu ritme, el que ella necessita. Oli tocant tot, al seu estil, el que ningú no necessita, i Emma doncs, és Santa Emma”.

Més enllà de la diversió i les noves experiències, aquesta aventura és una oportunitat per a l'actriu i la seva família de créixer juntes. Però també és tot un repte per a ella i el seu marit com a pares.

La publicació de María Castro sobre la seva estada a Assen ha generat una gran quantitat de reaccions, concretament ja ha rebut més de 16.000 likes. A més, també està obtenint nombrosos comentaris de seguidors, que han elogiat la seva valentia i dedicació com a mare. D'aquí ve missatges com aquests: “Ets genial”, “Gaudiu de les vacances amb la família” i “Ho porteu molt bé i així les nenes es diverteixen amb els seus pares”.

Això sí, quan l'estiu s'acabi, tornarà al rodatge de La Promesa, després d'haver tornat puntualment després de ser la mare per tercera vegada. I ho farà amb moltes ganes, ja que el seu personatge està vivint una etapa de gran protagonisme amb els girs inesperats de la trama. Tant és així que té tots els espectadors en veritable tensió.

Muntatge de María Castro trist en un llit a La Promesa
María Castro s'incorporarà a 'La Promesa' després de les vacances estivals | RTVE