Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de Pilar Eyre en primer pla mirant a càmera i una imatge circular de la reina emèrita Sofia

Pilar Eyre, sobre el pare de la reina Sofia: 'Va tenir diverses relacions homosexuals'

Pilar Eyre revela la bisexualitat del pare de la reina Sofia en un especial del Dia de l'Orgull Gai

La periodista Pilar Eyre, coneguda per les seves reveladores investigacions sobre la família reial, ha sacsejat novament el panorama mediàtic amb una confessió sorprenent. A través del seu canal de YouTube, Eyre s'ha consolidat com una veu autoritzada i sense filtres, Revelant secrets que molts desconeixen. La seva última revelació, feta en un programa especial amb motiu del Dia de l'Orgull Gai, ha generat un gran enrenou.

En aquest recent vídeo, Pilar Eyre aborda un tema delicat i poc conegut: la bisexualitat del pare de la reina Sofia, Pau I de Grècia. Eyre sosté que durant el seu exili a Anglaterra, Pablo va mantenir diverses relacions homosexuals, incloent-hi un romanç significatiu amb el gigoló Denham Fouts. Aquesta relació, que segons Eyre va durar diversos mesos, va ser intensa i pública, marcant profundament la vida de tots dos.

Captura de Pilar Eyre al canal de Youtube
Pilar Eyre revela les relacions homosexuals del pare de la reina Sofia | Pilar Eyre, YouTube

L'amor homosexual de Pau I de Grècia

Segons Pilar Eyre, Pablo I i Denham Fouts no només van tenir relacions, sinó que es van "enamorar bojament". N'és una prova el viatge que van fer junts per Europa. A més, no tenien gaire pudor, ja que es van presentar com a parella en diversos cercles socials.

Un gest simbòlic del seu amor va ser el tatuatge que tots dos es van fer al pit: un cor blau que van portar tota la vida. Aquesta història, basada en documents i testimonis, dona una nova llum sobre la vida personal de Pau I, mostrant una faceta fins ara desconeguda.

Imatge de Pilar Eyre somrient amb un coll alt blau i una jaqueta taronja
Pilar Eyre revela la relació amorosa de Pau I de Grècia | Redes sociales

Però Denham Fouts no va ser l'únic home amb qui Pau I va tenir relacions. Eyre esmenta que durant el seu temps treballant en una fàbrica a Anglaterra, Pau I va tenir diversos idil·lis amb obrers.

Aquestes experiències, encara menys documentades, reforcen la tesi d'Eyre sobre la bisexualitat del pare de la reina Sofia.

La periodista destaca que aquests fets eren coneguts a l'alta societat de l'època, encara que mai no s'havien fet públics de manera tan explícita.

Pilar Eyre mostra la seva perplexitat davant la postura de la reina Sofia amb els homosexuals

Per acabar, Pilar va comentar que els fills de Pau I havien de conèixer la seva situació gairebé amb seguretat. Això és perquè era un fet conegut per l'alta societat d'aquell moment.

Per aquest motiu, la periodista va assenyalar que li sembla estranya l'actitud que ha mostrat la reina Sofia respecte als homosexuals. En què va assegurar que ha tingut un "comportament tan agressiu, tan homòfob", considerant la història del seu pare.

No és la primera vegada que Pilar Eyre s'endinsa en temes controvertits relacionats amb la família reial. La seva trajectòria com a periodista ha estat marcada per investigacions exhaustives i una ferma voluntat de treure a la llum veritats incòmodes.

Primer pla de Pilar Eyre somrient
Pilar Eyre treu a la llum la relació de Pau I de Grècia amb Denham Fouts | Europa Press

Amb aquest darrer vídeo, Eyre reafirma el seu compromís amb la veritat, independentment de les possibles repercussions.

La revelació de Pilar Eyre ha suscitat una àmplia gamma de reaccions. Alguns aplaudeixen la seva valentia i contribució a la visibilitat LGBTQ+. Mentrestant, altres critiquen el que consideren una intromissió a la vida privada de figures històriques.

Tot i això, Eyre defensa el seu treball argumentant que conèixer la història completa és fonamental per entendre el present.