Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una dona de cabell curt i ros apareix en primer pla, amb una expressió seriosa. Darrere seu, es veu una carta escrita a mà i la imatge d'un home amb barba i cabells llargs. A la carta es pot llegir: "Hola, encara és aviat per saber com seré aquí perquè la condemna és elevada. He parlat amb el psicòleg i l'assistenta social i em deien que el meu era tercer grau directe, però és clar, és el primer dia. Jo el 2017 tenia els meus fills". A la cantonada superior esquerra hi ha el hashtag #TardeAR01J ia la part inferior dreta es llegeix "EXCLUSIVA".

Carlos 'El Yoyas' revela si podrà veure els seus fills amb Fayna Bethencourt des de presó

Carlos 'El Yoyas' se sincera des de presó i explica si podrà veure els seus fills amb Fayna Bethencourt

Carlos 'El Yoyas' s'ha sincerat des de la presó amb el programa TardeAR després d'haver estat detingut fa uns dies.

Així, el polèmic concursant de Gran Hermano ha explicat què passa amb els seus fills, fruit de la seva relació amb Fayna Bethencourt, i si els podrà veure.

Una entrevista en exclusiva, que ha concedit des del mòdul de violència masclista a la presó de Brians, on actualment compleix condemna.

"Fayna els va treure els telèfons als meus fills perquè no parlés amb ells", ha declarat contundent. D'aquesta manera, 'El Yoyas' s'ha lamentat per no poder veure els seus fills, a més d'haver perdut qualsevol esperança de poder-los recuperar.

Carlos 'El Yoyas' amb barba i cabell castany clar, vestit amb un suèter negre i una samarreta blanca, posa davant d'un fons promocional de The Hole Zero amb un disseny de bola de discoteca i patrons geomètrics.
Carlos 'El Yoyas' parla des de presó | GTRES

"Encara és aviat per saber com seré aquí perquè la condemna és elevada", ha revelat. "El psicòleg i l'assistenta social i em deien que el meu aspecte era per a un tercer grau directe, però és clar, si hagués entrat el primer dia".

Pel que fa als seus fills, Carlos 'El Yoyas' explica que la depressió i la delicada situació que travessa des de fa anys, li han impedit poder exercir de pare.

"Jo el 2017 tenia els meus fills que quan em deien de fer activitats, no podia", s'ha lamentat.

Carlos 'El Yoyas' i Fayna Bethencourt amb expressions serioses, Carlos amb barba i cabell castany i Fayna amb cabell curt i ros.
Carlos 'El Yoyas' revela si ha pogut parlar amb els seus fills | catalunyadiari.com, GTRES, Mediaset

Carlos 'El Yoyas' parla dels seus fills a TardeAR

"La depressió no em deixava actuar, i amb aquesta condemna i traient-me la pàtria potestat, jo dono per perduda la relació amb els meus fills", ha reconegut a TardeAR.

D'aquesta manera, l'ex de Fayna Bethencourt, i que el va fer viure un autèntic infern durant anys, ja no espera reconciliar-se amb els nens. Tot i que, això sí, ella per fi podrà respirar tranquil·la al saber que el seu agressor es troba entre reixes.

Fayna aconseguia commoure'ns amb l'esquinçador relat sobre el maltractament que havia estat patint. A més, a això s'hi sumava el terror per no conèixer el parador de Carlos, que fins fa uns dies era un pròfug de la justícia.

Exclusiva: Parlem amb “El Yoyas” des de presó. TardeAR s'ha posat en contacte amb el Carles per carta i avui hem rebut la resposta.
Carlos 'El Yoyas' parla sobre els seus fills a 'TardeAR' | Telecinco

"Fayna els va treure els telèfons perquè no parlés amb ells ni els escoltés fins al novembre del 2020, data del judici", ha acusat 'El Yoyas' la mare dels seus fills. "Ara ja no m'esperen, i crec que no m'esperaran mai, aquest és l'esquinçament", s'ha lamentat.

D'aquesta manera, el Carlos deixa entreveure com està vivint ell tota la situació i com afronta el seu futur entre reixes.

Un futur en què, segons destaca, sí que compta amb el suport de la seva família. "Sense ells, la resta no importa", sosté decidit.