Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una dona somrient en un cercle vermell amb un cor trencat al costat duna parella seriosa.

María José Suárez reacciona contundent després d'enxampar Álvaro Muñoz Escassi amb Hiba Abouk

María José Suárez explota amb Álvaro Muñoz Escassi i deixa clar que ja no en vol saber res després de la ruptura

María José Suárez ha explotat després de la seva ruptura amb Álvaro Muñoz Escassi. Tot i que la parella semblava haver acabat en bons termes, la reacció que acaba de tenir Suárez apunta a tot el contrari.

Sobretot, després que hagin agafat Escassi molt afectuós amb l'actriu Hiba Abouk en una festa.

Així, l'empresària ha deixat molt clar que ja no vol saber res del genet. Allò que crida especialment l'atenció quan va ser ella mateixa qui anunciava a través d'un missatge que havien trencat la seva relació.

"S'ha acabat. Per tal d'evitar especulacions i notícies falses i amb la mateixa naturalitat amb què comparteixo altres aspectes de la meva vida amb vosaltres", anunciava a les seves xarxes socials.

Una dona amb ulleres de sol i un micròfon d?Europa Press en un carrer residencial.
María José Suárez, contundent amb Álvaro Muñoz Escassi | Europa Press

"Us explico que Álvaro i jo ja no estem junts. No ha estat el millor final, però em quedo amb els bons moments viscuts en aquests tres anys que han estat molts".

Així, les especulacions no trigaven a esclatar sobre això, ja que molts apuntaven a una possible infidelitat per part d'Escassi.

"Escassi ballaria en altres pistes. Haurien passat coses salvatges", apuntaven des de diversos programes de televisió.

María José Suárez i Álvaro Muñoz Escassi s'abracen en un carrer empedrat i buit, amb edificis històrics i palmeres il·luminades per la llum de la lluna al fons. Un missatge a la imatge anuncia la fi de la seva relació, esmentant que, encara que no ha estat el millor final, es queden amb els bons moments viscuts en els darrers tres anys. Storie de María José Suárez a Instagram el 26 de juny de 2024
María José Suárez trenca definitivament amb Álvaro Muñoz Escassi | Instagram, @mariajosesuarezoficial

María José Suárez, contundent amb Álvaro Muñoz Escassi

I no només això, ja que asseguren que “en una d'aquelles pistes que va anar a ballar, la pista ja estava ocupada per un altre famós”.

Així, María José Suárez hauria pres la decisió de trencar la seva relació, i no només això, sinó que ja no en vol saber res.

Després de tres anys de relació, sembla que la seva història d'amor no ha acabat de la millor manera. I, mentre que Álvaro Muñoz Escassi ha procurat mostrar-se conciliador, María José ha estat molt contundent.

Sobretot, després que la seva ex s'hagi deixat veure en actitud d'allò més afectuosa amb l'actriu Hiba Abouk, cosa que hauria acabat d'enfadar-la.

Álvaro Muñoz Escassi mirant enrere amb un carro i samarreta grisa al costat de María José Suárez somrient amb jersei rosa
María José Suárez, contundent davant els últims rumors sobre Álvaro Muñoz Escassi | GTRES

"Em trobo en el procés d'assimilar tot el que ha passat aquests deu dies. No sortiré corrent i et diré tot està bé, o sigui, han passat coses", ha declarat davant dels mitjans.

I és que fa tot just una setmana, l'Escassi i la María José es trobaven gaudint d'un creuer. Segons sembla, va ser després d'aquell viatge quan la model s'assabentava d'una cosa molt desagradable.

"A la tornada del creuer jo m'assabento d'una notícia molt desagradable. He estat tres o quatre dies assimilant-la en xoc, i ara m'assabento també d'això d'Hiba", s'ha lamentat sobre això. "Llavors, ha estat tot com, deixa'm que jo processi això".

Just per això, María José Suárez s'ha negat a entrar en detalls, tot i que ha deixat ben clar que no vol ni sentir el nom de la seva exparella. "No vull saber res d'aquesta persona", ha conclòs contundent.