Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de Jorge Javier Vázquez en primer pla parlant a càmera a 'Supervivientes' i una imatge circular de l'elenc de la sèrie 'Paquita Salas'

Jorge Javier Vázquez recorre a 'Paquita Salas' per solucionar el seu darrer problema

Jorge Javier Vázquez ha utilitzat la comèdia dels Javis per posar humor a l'enrenou generat en xarxes

Jorge Javier Vázquez, un dels presentadors més coneguts de la televisió espanyola, s'ha tornat a situar al centre de la polèmica. Tot perquè el presentador va publicar aquest cap de setmana un vídeo amb Rocío Carrasco i Anabel Dueñas. Vídeo en clau d'humor en què deixaven entreveure que elles estaven votant per expulsar Olga Moreno de Supervivientes All Stars.

Aquest gest va provocar una onada de reaccions, des d'aplaudiments per part dels seus seguidors fins a dures crítiques dels fans de la sevillana Olga Moreno. I Jorge Javier Vázquez ha volgut sortir al pas amb una altra publicació plena de gràcia i ironia en què ha donat protagonisme a la sèrie Paquita Salas.

Jorge Javier Vázquez, Rocío Carrasco i una altra dona estan asseguts en cadires, una dona a l'esquerra amb un vestit blanc, Jorge Javier al centre i Rocío a la dreta amb un telèfon mòbil, tots semblen sorpresos o discutint.
Jorge Javier Vázquez ha pres mesures després de les crítiques per aquest vídeo | Twitter, @Algopasatv

La polèmica del vídeo de Jorge Javier Vázquez

A l'esmentat vídeo, Jorge Javier, Rocío Carrasco i Anabel Dueñas apareixien en un to informal. Desenvolupaven una escena que era una picada d'ullet que suggeria el seu suport a l'expulsió d'Olga Moreno. Aquest acte no va passar desapercebut i ràpidament es va viralitzar, dividint l'audiència entre els qui recolzaven la broma i els qui la consideraven de mal gust.

Les crítiques no es van fer esperar, i els seguidors de Moreno no van dubtar a expressar el seu descontentament a les xarxes socials. És més, van acusar Vázquez de fomentar el conflicte i de no ser imparcial, atès que ell presenta Supervivientes.

La resposta irònica de Jorge Javier, tirant de Paquita Salas

Davant l'allau de crítiques, Jorge Javier Vázquez ha decidit respondre d'una manera particular, recorrent a l'humor ia la ironia, elements que sempre han caracteritzat el seu estil. En un nou vídeo, el presentador ha decidit justificar-se usant una situació inspirada en la ficció Paquita Salas.

El presentador català ha fet una declaració utilitzant un argument que recorda una trama de la sèrie. I és que ha afirmat que el seu compte va ser hacker per ciutadans turcs. Ha dit: “Estic consternat, la publicació que heu vist amb Anabel i Rocío no és el que sembla”.

“Em van piratejar el mòbil uns turcs i el que heu vist és fruit de la Intel·ligència Artificial. Sento l'enrenou que s'ha armat, però l'assumpte ja està en mans de Noemí Argüelles, perquè no torni a passar”.

Una Noemí Argüelles, que és el personatge de l'advocada interpretat per Yolanda Ramos a l'esmentada ficció. Una figura que a la comèdia és coneguda per les seves solucions absurdes i divertides. Per això la resposta de Vázquez ha estat vista com una manera de restar importància a la controvèrsia estirant d'enginy.

Muntatge de fotos de l'actriu Yolanda Ramos a la sèrie 'Paquita Salas' i Jorge Javier Vázquez parlant a càmera en un plató de Telecinco
Jorge Javier Vázquez ha tirat d'humor recorrent a 'Paquita Salas' i a un personatge en concret d'aquesta sèrie | catalunyadiari.com, Mediaset, Netflix

La reacció del públic a la resposta de Jorge Javier Vázquez

La reacció del públic davant aquesta nova publicació ha estat igualment dividida. Uns han aplaudit l'habilitat de Jorge Javier Vázquez per convertir una situació tensa en un moment divertit. Per això li han deixat comentaris com aquest: “Si és que és el millor, el que vaig riure ahir i el que he rigut avui”.

Als que s'han unit aquests altres: “Jorge és or”, “És boníssim” i “Que bo. Em moro”.

Altres internautes, però, han criticat que no hagi pres l'assumpte amb la serietat que mereix i fins i tot s'han cregut que ell parlava de debò. I ho han indicat amb tuits com els següents: “Quina casualitat no? Que li passi això quan està Olga a Supervivientes, vingui ja”.