Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Kiko Gámez amb la seva parella Patricia Cerezo posant en un photocall

Tot sobre Kiko Gámez, la parella de Patricia Cerezo que vol estar lluny de Telecinco

Kiko Gámez té clar que no vol tenir relació amb Telecinco per dos motius realment de pes i han vist la llum

Kiko Gámez ha captat l'atenció mediàtica per la seva relació amb Patricia Cerezo, exdona del conegut Ramón García. Això sí, la parella ha mantingut la seva relació de manera discreta durant tres anys, ja que ha estat allunyada de l'enrenou mediàtic.

No obstant això, la recent reaparició de Patricia a la televisió ha fet que Kiko Gámez estigui novament al punt de mira. Especialment, pel seu desig de mantenir-se allunyat de Telecinco. No vol saber res d'aquesta cadena perquè prefereix mantenir la seva vida d'anònim i perquè Telecinco ha acomiadat la seva noia aquests dies.

Imatge de Patricia Cerezo amb Kiko Gámez, tots dos feliços, gaudint de les seves vacances a Malibú
Kiko Gámez sempre ha volgut mantenir-se en l'anonimat | Instagram, @paticerezo

Kiko Gámez: tot el que se sap del noi de Patricia Cerezo

Kiko Gámez, professional del món empresarial, ha mantingut un perfil baix, en contrast amb la fama de la parella. Encara que no es coneixen gaires detalls sobre la seva vida personal i professional, se sap que prefereix la privadesa i l'anonimat. Aquest desig de mantenir-se allunyat del focus mediàtic ha estat una constant en la seva relació amb la Patrícia, que ha respectat la seva decisió.

Ells van començar la seva relació poc després que ella se separés de Ramón García, amb qui va estar casada durant 25 anys i té dues filles. Tot i la llarga relació amb el conegut presentador, la periodista ha aconseguit refer la vida al costat de l'andalús, gaudint d'una etapa d'estabilitat i felicitat.

La parella ha estat vista en diversos esdeveniments, encara que sempre mantenint un perfil baix. La discreció ha estat la clau de la seva relació, amb poques aparicions públiques i un maneig acurat del seu àmbit personal.

Kiko Gámez i Patricia Cerezo a la presentació del llibre de María Zurita
Kiko Gámez fa uns quants anys que estan junts i feliços | Europa Press

Tant és així que se'n sap molt poc, com que és oriünd d'un poble de Jaén, Mancha Real, i que té un lloc a Telefónica. En aquesta companyia treballa actualment com a director global d'e-commerce. Sense oblidar que ha sortit a la llum que també exerceix com a professor a l'IBS BM Business School.

Encara més, també s'ha filtrat que està divorciat i que té dos fills del matrimoni. Fins i tot que viu a la zona nord de Madrid i que l'apassiona viatjar. Una afició que comparteix amb Patricia Cerezo.

La decisió de Kiko Gámez d'estar lluny de Telecinco

Hi ha dues raons principals per les quals Kiko Gámez vol mantenir-se lluny de Telecinco. En primer lloc, el desig de continuar sent un ciutadà anònim. A diferència de Patricia, ell no cerca la notorietat ni l'atenció dels mitjans, preferint una vida tranquil·la fora de l'ull públic.

En segon lloc, el recent acomiadament de Cirerer del programa ¡De Viernes! ha influït en la decisió. Ella va ser feta fora del programa després del fitxatge de Terelu Campos, una situació que ha generat cert malestar. Aquest canvi a la plantilla del programa ha estat un factor determinant perquè Gámez prefereixi no tenir cap vincle amb la cadena, prioritzant el benestar de la seva parella.

Primer pla de Patricia Cerezo molt somrient durant el photocall de l'Universal Music Festival a Madrid
Kiko Gámez està sent un gran suport per a Patricia Cerezo en aquests moments | GTRES

Després de la sortida del citat espai, perquè aquest considerava que no aportada gaire, Patricia Cerezo ha començat una nova etapa a la seva carrera. Així torna com a col·laboradora a En boca de todos, presentat per Nacho Abad a Cuatro. Una nova etapa en què el seu xicot està sent un dels seus grans suports.

En aquests moments, ella se centrarà en el citat espai i s'oblidarà del programa de les nits de Telecinco. Un espai on es rumoreja que cada vegada estava menys a gust. La raó és que no estava d'acord amb el gir dur i polèmic que havia fet les últimes setmanes amb personatges com Ángel Cristo.