Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Dues persones posant juntes davant d'un edifici amb finestres grans.

Cuchy Pérez, filla de Florentino Pérez, revela com ha aconseguit tenir tants diners

Cuchy Pérez comparteix el secret del gran patrimoni que té a causa d'El Babero, el luxós restaurant que dirigeix

Cuchy Pérez , filla del president del Reial Madrid, Florentino Pérez , ha recorregut un camí ple de alts i baixos fins a trobar el seu veritable propòsit. Tot i ser coneguda per la seva famosa ascendència, Cuchy ha treballat dur per forjar el seu propi nom al competitiu món de la gastronomia. El seu trajecte cap a l'èxit no ha estat senzill, però finalment ha trobat la seva passió i ha aconseguit destacar-se en un camp completament diferent del pare.

Des de primerenca edat, Cuchy Pérez va mostrar interès en diferents disciplines. Inicialment, va intentar fer-se un lloc al món de l'actuació, però no va aconseguir assolir l'èxit que esperava. Sense deixar-se desanimar, va decidir estudiar periodisme, només per descobrir que no era la seva veritable vocació. Va ser aleshores quan el seu amor per la gastronomia la va portar a emprendre amb un èxit rotund.

Imatge de Florentino Pérez amb la seva filla María Ángeles Pérez Sandoval caminant pel carrer
El Babero, el reeixit restaurant de Cuchy Pérez | GTRES

El motiu de l'alt nivell econòmic de Cuchy Pérez

L'èxit del Babero, com es diu el seu restaurant, no ha arribat de la nit al dia. Cuchy ha treballat incansablement per assegurar-se que cada detall estigui cuidat. Des de la selecció dels ingredients fins a latenció al client.

La seva passió per la gastronomia i el seu compromís amb la qualitat han estat clau per convertir el restaurant en un referent a Madrid.

“La gastronomia sempre ha estat molt present a la meva família, des de les meves besàvies a les meves tietes o la meva àvia, sempre han cuinat molt bé”, va explicar Cuchy en una entrevista amb El Cierre Digital.

A més, Cuchy Pérez ha sabut aprofitar el seu nom per atraure una clientela exclusiva. Tot i mantenir sempre l'autenticitat i l'essència de la seva proposta gastronòmica.

Mirant cap al futur, Cuchy Pérez té grans plans per al Babero i per a la seva carrera a la gastronomia. El seu objectiu és continuar innovant i oferint experiències úniques als clients.

“Volem continuar creixent i oferint alguna cosa especial i diferent”, va comentar Cuchy, deixant clar que la seva passió per la gastronomia no té límits.

El Babero, la raó de l'èxit empresarial de Cuchy Pérez

El local de Cuchy Pérez ha esdevingut un dels punts més destacats de la capital espanyola. Aquest restaurant no només atrau els amants del bon menjar, sinó també nombroses celebritats. Des de l'exfutbolista Ronaldo Nazario, al campió de boxa Ilia Topuria i fins al cantant Omar Montes.

El que fa que El Babero sigui especial és el seu enfocament únic i el compromís amb la qualitat. El restaurant es divideix en dues zones diferenciades.

La part inferior del local és descrita com a molt “canalleta”, amb taules altes on els clients poden gaudir d'un menú variat que inclou opcions fora de carta. Aquesta àrea ofereix un ambient relaxat i informal, ideal per als que busquen una experiència gastronòmica informal però deliciosa.

Per contra, la zona superior del restaurant ofereix una experiència més exclusiva i personalitzada. Aquí, Cuchy Pérez cuina personalment per als comensals en un espai reservat.

“A la zona de dalt hi ha uns reservats on cuino jo personalment. Allà el comensal menja el que jo vull, el que jo he comprat i em batega o em neix”, va declarar Cuchy, destacant l'atenció i la dedicació que posa a cada plat.

L'èxit de Cuchy no només es mesura en termes econòmics, sinó també en la satisfacció d'haver trobat la seva veritable vocació i poder compartir la seva passió amb els altres.

La seva història és inspiradora i demostra que, amb determinació i esforç, és possible superar els desafiaments i assolir l'èxit a qualsevol camp.