Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una dona gran amb cabell curt i canós, vestida amb un vestit porpra, apareix en primer pla mentre parla; a la cantonada superior dreta hi ha un cercle vermell amb una imatge borrosa d'un home i una dona somrient.

La foto d'Alba Carrillo i Kiko Hernández que posarà molt nerviosa Ana Rosa Quintana

Kiko Hernández ha incendiat les xarxes socials després de compartir una nova imatge amb Alba Carrillo

Kiko Hernández i Alba Carrillo s'han convertit en el centre de totes les mirades, arran de l'última fotografia que ha començat a circular a les xarxes socials. Una imatge que, de segur, no haurà fet especial il·lusió a Ana Rosa Quintana.

Fa tot just unes hores, el col·laborador de Ni que fuéramos ha tornat al seu perfil d'Instagram amb una nova i reveladora història. Hi podem veure el productor teatral juntament amb la model i col·laboradora de televisió al teatre Albéniz de Madrid.

Storie de Kiko Hernández amb una imatge al costat d'Alba Carrillo en un esdeveniment a l'aire lliure, amb un missatge a la imatge que diu
Alba Carrillo i Kiko Hernández es retroben al musical de Rocío Jurado | Instagram, @kikohernandeztv

“M'encanta el meu retrobament amb Alba Carrillo”, ha escrit Kiko Hernández amb aquesta instantània. Tot i això, el que més ha cridat l'atenció ha estat l'adjectiu que ha utilitzat per definir la seva amiga: “Valenta!”.

Una estampa que, si s'ha de jutjar per la mala relació que manté amb tots dos avui, no li ha hagut de seure gens bé Ana Rosa Quintana. No obstant això, el que veritablement pot arribar a preocupar la presentadora de televisió és la possible incorporació de la model a l'equip de Ni que fuéramos.

Segons ha transcendit, tant Kiko Hernández com la resta de l'equip d'aquest format estarien encantats que Alba Carrillo s'hi unís. Situació que posaria molt nerviosa la propietària d'Unicorn Content.

I és que si la incorporació de la model s'arriba a produir, no és estrany que opti per Revelar alguns draps bruts de la seva antiga cap. Valentia que la col·laboradora de televisió ja ha mostrat alguna vegada.

Captura d'Ana Rosa Quintana a TardeAR aquest dimecres 15 de novembre
La possible incorporació d'Alba pot arribar a perjudicar Ana Rosa Quintana | Mediaset

La possible incorporació d'Alba Carrillo pot arribar a afectar Ana Rosa Quintana

No és cap secret per a ningú l'animadversió que tant Alba Carrillo i Kiko Hernández senten cap a Ana Rosa Quintana. Motiu pel qual, la foto que ha començat a circular per les xarxes no ha hagut de fer gaire gràcia a la comunicadora.

Tot i que encara no hi ha hagut una confirmació, la possible incorporació de la model a Ni que fuéramos podria suposar la fi de la presentadora. Ja que, el fort caràcter de la seva extreballadora, i la seva valentia a l'hora de donar la cara públicament, li podrien portar algun problema.

Muntatge Alba Carillo i Ana Rosa Quintana amb rostres desafiadors
Ana Rosa Quintana no vol que la història es torni a repetir | España Diario

Des del principi, el format de Ten s'ha caracteritzat per no tenir pèls a la llengua a l'hora de destapar els draps bruts de “la cadena del costat”. Un exemple d'això ha estat tot el que Kiko Matamoros ha revelat de l'organització de Supervivientes i la seva forma d'actuar.

Per això, i si finalment Alba Carrillo decideix unir-se a Kiko Hernández i a la resta de col·laboradors, no és estrany que opti per estirar la manta una vegada més. Cosa que ja va fer fa uns mesos.

A finals de juny de 2023, i després de ser acomiadada de Mediaset España, la model va incendiar les xarxes socials amb el seu dur testimoniatge. A través d'un canal de Twitch, la col·laboradora de televisió no va tenir objeccions a carregar contra Ana Rosa Quintana i la seva productora.

Alba Carrillo, subjectant un paper amb la mà dreta, amb rostre d'enuig, al seu canal de Twitch
Alba Carrillo va destapar diversos draps bruts de Telecinco i Ana Rosa Quintana | Twitch

Entre altres coses, Alba Carrillo va arribar a assegurar que la presentadora de televisió paga molt malament els treballadors. “Anava a aquell lloc on, per un donatiu, em vexaven, m'humiliaven i em feien callar quan jo tinc la meva pròpia opinió”, va confirmar en aquell moment.

Tot i això, i a més de posar sobre la palestra les suposades males condicions laborals dels treballadors d'Unicorn Content, l'amiga de Kiko Hernández va anar més enllà. Tant és així que no va tenir objeccions a carregar contra la mateixa Ana Rosa Quintana:

“Vostè s'ha convertit en una classista, perquè ha tingut molta sort i perquè va apunyalar al seu dia María Teresa Campos. Però igual que ha apunyalat a ferro la mataran i no passa res perquè, quan es fa tanta pupa, al final deixes molts cadàvers”.