Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb el rostre de Santiago Segura somrient al costat d'un logo d''El Hormiguero'

Santiago Segura visita ‘El Hormiguero’ per anunciar una notícia clau a Antena 3

Santiago Segura acudirà avui al programa de Pablo Motos per donar una dada rellevant a l'audiència

Aquesta nit, 1 de juliol, el carismàtic Santiago Segura serà el convidat de El Hormiguero, el popular espai d'Antena 3 conduït per Pablo Motos. Aquesta visita no és només per parlar de la seva nova pel·lícula, Padre no hay más que uno: 4, té una altra raó de ser.

Amb la seva presència a El Hormiguero es durà a terme una informació important. Ni més ni menys que l'anunci del tancament de temporada del programa.

Santiago Segura, el convidat que tancarà la temporada d'El Hormiguero

Santiago Segura acudirà aquesta nit a El Hormiguero per promocionar la quarta entrega de la seva reeixida saga familiar, Padre no hay más que uno. Aquesta pel·lícula, que s'estrenarà el 17 de juliol, promet seguir el rastre de les predecessores, combinant comèdia i situacions familiars entranyables que han conquerit espectadors de totes les edats.

Així, el cineasta compartirà anècdotes del rodatge i detalls exclusius. Donarà tota la informació necessària sobre allò que el públic pot esperar d'aquest nou llargmetratge.

Captura de pantalla d''El Hormiguero' amb Santiago Segura somrient
Santiago Segura s'asseurà aquesta nit, una vegada més, al plató d''El Hormiguero' | Atresmedia

Així mateix, la presència de Santiago Segura també s'utilitzarà per marcar el final d'una temporada molt reeixida per al programa. Durant aquesta, el format ha consolidat la seva posició com a líder indiscutible del prime time, amb una audiència fidel que ha seguit cada emissió amb entusiasme. El presentador i el seu equip han aconseguit mantenir l'interès del públic amb una barreja perfecta d'entreteniment, humor i entrevistes exclusives.

En concret, entre les fites d'aquests mesos es poden destacar instants com la presència de Letícia Sabater i l'entrevista a Isabel Preysler. Sense oblidar, l'últim número de Pilar Rubio i que Pablo Motos presumís de físic.

Per descomptat, tampoc no cal passar per alt que ha rebut una varietat de convidats de primer nivell, des d'artistes internacionals com Becky G fins a personalitats nacionals com Cristina Pedroche. Ells, juntament amb l'energia inesgotable de Pablo Motos, han assegurat que l'espai es mantingui al cim de les preferències del públic.

Així, el xou ha aconseguit audiències impressionants, amb episodis destacats que han aconseguit quotes de pantalla superiors al 20%. Aquesta popularitat demostra l'èxit continu. I també l'habilitat del vostre equip per adaptar-se i evolucionar amb les demandes dels espectadors.

Fotografia de Cristina Pedroche amb Pablo Motos com a convidada d'El Hormiguero d'Antena 3
Pablo Motos tancarà aquesta nit una temporada plena de moments | Atresmedia

A El Hormiguero se li acosta tempesta

Tot i que la notícia del tancament de temporada és significativa, també ho és el repte que enfrontarà Pablo Motos en tornar al setembre. El Hormiguero pot veure trontollar seriosament el seu lideratge al prime time.

Sí, perquè haurà de competir amb dos nous programes presentats per figures de renom: David Broncano a La 1 i Carlos Latre a Telecinco. Aquesta competència directa posarà a prova la capacitat de l'equip de l'espai d'Antena 3 per mantenir aquest regnat a la franja horària. Començarà així ni més ni menys que un joc de trons molt interessant.