Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Begoña, Jesús i Andrés posen en un entorn a l'aire lliure amb un cel ennuvolat, una dona embarassada il·lustrada i un logotip taronja a la part superior esquerra.

‘Sueños de Libertad’ revela el pròxim dimarts què passarà amb l'embaràs més desitjat

‘Sueños de Libertad’ té previst aprofundir en una de les trames més interessants dels últims capítols

La sèrie Sueños de Libertad promet un episodi ple d'emocions i girs inesperats aquest dimarts. La trama central girarà al voltant de Maria, que creurà haver aconseguit el seu tan desitjat embaràs amb Andreu.

I és que, després d'haver pregonat la notícia amb entusiasme, estarà convençuda que ha complert el seu objectiu, ja que presenta una falta. Aquesta situació l'omplirà de felicitat i la impulsarà a presumir de la presumpta gestació. Tant és així que fins i tot s'atrevirà a animar Begonya que tingui un fill amb Jesús.

Captura de Natalia Sánchez i Dani Tatay amb Roser Tapias en Somnis de Llibertat
Maria fins i tot gosarà donar-li una recomanació a la protagonista de 'Sueños de Libertad' | Atresmedia

Sueños de Libertad aprofundeix en la trama més esperada

En el capítol de demà de Sueños de Libertad, Maria se sentirà al cim del món, convençuda que finalment serà mare. La notícia no només l'omple d'alegria, sinó també al seu entorn. Aquesta felicitat es manifestarà a tots nivells i no perdrà l'oportunitat de compartir la seva il·lusió amb amics i familiars.

Tot i això, l'episodi de dijous portarà una dura revelació: la jove descobrirà que ha estat una falsa alarma. Aquest gir a la trama la deixarà devastada i plantejant-se si li ha de contar a l'Andreu la veritat.

Tot i la pressió de la realitat, finalment decidirà guardar silenci per no trencar la il·lusió del seu marit. Sí, perquè ell està particularment entusiasmat amb la idea de ser pare.

Fotografia de Dani Tatay a Somnis de Llibertat d'Antena 3
'Sueños de Libertad' farà viure a Maria una muntanya russa d'emocions | Atresmedia

Sueños de Libertad: més trames interessants per a la setmana

Paral·lelament, una altra trama important de la setmana serà l'acostament entre Begonya i Jesús. Després que ell hagi permès que la mare visqui a casa, la seva relació començarà a canviar. La seva dona, agraïda i sorpresa pel seu gest, començarà a veure'l sota una nova llum.

A més, el matrimoni entre Jaime i Marta continuarà sent una font constant de tensió i enfrontaments. Les diferències entre ells s'aprofundiran i les discussions es tornaran més freqüents i acalorades. Ella li proposarà ser una dona exemplar i donar-se una nova oportunitat, però el metge no ho tindrà gens clar.

Fotografia de Natalia Sánchez mirant Alain Hernández, que està d'esquena, a Somnis de Llibertat
'Sueños de Libertad' mostrarà Begoña apropant postures amb Jesús | Atresmedia

A més d'aquestes històries principals, Sueños de Libertad presentarà altres històries que enriquiran la narrativa de la setmana. Entre aquestes, la difícil decisió que haurà de prendre Sara, el delicat estat de salut d'Isidro i les conseqüències del retorn de Mateo. Tot això sense oblidar les diatribes de Damià i els nous conflictes entre Jesús i Andreu.

Vist el que s'ha vist, el capítol de dimarts es perfila com un punt d'inflexió a la sèrie, on les decisions preses pels personatges tindran repercussions significatives en les seves vides. La trama de Maria i el suposat embaràs serà l'eix central. Però les històries paral·leles de Begonya, Jesús, Jaime, Marta i altres personatges asseguraran que l'episodi estigui ple de drama i d'emoció.

Els espectadors estaran ansiosos per veure com es desenvolupen aquests esdeveniments i quines decisions prendran els personatges al mig de les seves lluites personals. La capacitat de la sèrie per entrellaçar múltiples trames i mantenir l'audiència en suspens és una de les raons per les quals continua gaudint de gran èxit.