Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos en primer pla amb Joaquín Torres i Raúl Prieto

Joaquín Torres, més enamorat que mai, fa un nou pas amb Raúl Prieto

Joaquín Torres confessa que s'ha atrevit a fer un gran pas amb Raúl Prieto que consolidarà encara més la seva relació

L'estil únic i la seva capacitat per innovar han convertit Joaquín Torres en una figura respectada i admirada al món de l'arquitectura. Però no només és conegut per això, també per la seva mediàtica relació amb Raúl Prieto.

L'arquitecte ha viscut un dels anys més complicats de la vida. La pèrdua de la seva mare ho va sumir en una profunda tristesa, afectant no només la seva vida professional.

Fotografia de Joquín Torres a punt de plorar durant una de les seves entrevistes a Antena 3
Joaquín Torres reconeix que ha passat el però any de la seva vida | Antena 3

“Ha estat el pitjor any de la meva vida, però ja n'estic molt millor. Ha estat un any horrible, però toca superar-ho”, va reconèixer en una entrevista per a Informalia.

La situació també va afectar la seva relació personal amb Raúl Prieto. Joaquín Torres va confessar que el seu duel va ser tan intens que va necessitar un temps de distància per no afectar encara més la relació.

“No m'ho va dir mai, però sé que Raúl estava que no podia més. Sentir-me una càrrega també és molt molest”, va explicar. A més, va confessar que va passar uns dies amb els seus fills i que els va servir, ja que a la setmana tornaven a viure junts.

Raúl Prieto s'ha mantingut sempre al seu costat i ha demostrat un suport incondicional en els moments més foscos. Aquesta experiència, encara que va ser dolorosa, va enfortir encara més el seu vincle. Joaquín va reconèixer que durant aquest temps es va adonar de com està d'enamorat de Raúl. Així que aquest sotrac els va portar a prendre una important decisió a la seva vida conjunta.

Raúl Prieto i Joaquín Torres posant somrients a la seva 'preboda'
Joaquín Torres i Raúl Prieto anuncien que es faran casa seva junts | GTRES

El nou pas en la relació de Joaquín Torres i Raúl Prieto

Joaquín Torres va revelar que han decidit mudar-se a una casa nova. Aquesta és una pràctica habitual en la relació, però aquesta vegada amb un significat especial.

“El primer que farem és canviar-nos a una casa més pensada per a tots dos”, va comentar. La nova residència estarà a prop de la plaça dels Dofins i comptarà amb un jardí agradable i 500 metres quadrats. Tanmateix, això només serà un pas intermedi.

El veritable somni de la parella és construir casa seva junts. “Ens fa il·lusió fer-la junts i és el projecte que avui somiem”, va declarar Joaquín, mostrant l'emoció i el compromís de tots dos en aquest nou projecte.

Per a Joaquín Torres, aquesta mudança representa més que un simple canvi de domicili. Després d'un any tan difícil, aquesta nova llar simbolitza un renéixer per a la parella.

A més, ha confessat que aquesta situació de mudances cada cert temps no serà per sempre. La parella ja sospesa de triar una casa que sigui la definitiva.

Raúl Prieto i Joaquín Torres posant en un photocall amb rostres seriosos
Joaquín Torres, més enamorat que mai de Raúl Prieto després de passar un mal moment | Europa Press

“Volem alguna cosa especial i diferent, però és clar a Madrid”, va assenyalar Joaquín. Unes paraules que deixaven clar que la ciutat continua sent un punt central a les seves vides.

Aquest nou projecte és una mostra de com han sabut enfrontar les adversitats junts i n'han sortit enfortits. La construcció de casa seva somiada és més que un projecte arquitectònic; és un símbol del seu amor i compromís.

La parella ha deixat clar que, malgrat les dificultats, estan més units que mai. A més, estan a punt per enfrontar qualsevol desafiament que se'ls presenti.