Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb el rostre d'Alba Carrillo amb una imatge de Santi Burgoa i Vanesa Romero amb una emoticona d'un cor trencat i uns interrogants

Alba Carrillo confessa per què Vanesa Romero ha trencat la relació amb Santi Burgoa

L'ex de Santi Burgoa, Alba Carrillo, revela els detalls sobre la ruptura entre Vanesa Romero i el presentador

Les últimes setmanes, els rumors sobre la ruptura entre Vanesa Romero i Santi Burgoa s'han intensificat. La parella, que havia deixat de mostrar-se junts tant a esdeveniments públics com a xarxes socials, va confirmar recentment la seva separació.

Vanesa Romero va ser la primera a trencar el silenci i, amb una actitud positiva, va dir: “Sí, els rumors són certs, però estic bé. Cal viure el moment, i a gaudir-ne i ja està”. Tot i això, els motius darrere de la ruptura continuaven sent un misteri, fins que Alba Carrillo, ex de Santi Burgoa, va decidir parlar-ne. La noia no es va mostrar sorpresa per la separació i va deixar clara la seva postura sobre Santi i Vanesa.

Imatge de Vanesa Romero somrient i Santi Burgoa a la platja
La raó de la ruptura entre Vanesa Romero i Santi Burgoa | @santiburgoa, Instagram

Alba Carrillo aporta el possible motiu de la ruptura entre Vanesa Romero i Santi Burgoa

Alba Carrillo, coneguda per la seva franquesa, no va trigar a pronunciar-se sobre la recent ruptura de la seva ex. Durant una entrevista, la model i col·laboradora de televisió va deixar clar que no sent pena per la ruptura de Santi i Vanesa.

“Noia, han durat molt, han durat, no sé quant han durat, però massa”, va comentar Alba, evidenciant que no li fa cap pena que hagin trencat la seva relació.

És conegut que Alba Carrillo no guarda un gran record del seu festeig amb Santi, ja que van acabar bastant malament. De fet, també es va arribar a parlar que Vanesa podria haver estat involucrada a la ruptura.

Tot i això, en aquesta ocasió, Alba Carrillo es va desfer en elogis a Vanesa Romero, ressaltant la seva bellesa i carisma. “Vanesa és preciosa, maca, simpàtica… A mi sempre m'ha semblat una tia espectacular, aleshores, ella es mereix una mica millor”, va afirmar.

Captura d'Alba Carrillo a 'D Corazón'
Alba Carrillo dóna el possible motiu de la ruptura entre Santi Burgoa i Vanesa Romero | RTVE

Amb aquestes paraules, Alba no només va mostrar el seu suport a Vanesa. També va deixar entreveure que considera que Santi no és el millor company per a ella.

Tot i que Vanesa Romero no ha revelat públicament els motius exactes de la separació, les paraules d'Alba Carrillo han donat algunes pistes. La model va insinuar que Santi Burgoa podria haver tingut comportaments que no van afavorir la relació.

Anteriorment, Alba Carrillo va esmentar haver estat ‘víctima’ del joc a dues bandes quan encara sortia amb Santi Burgoa. Per aquest motiu, en xarxes socials s'especula que podria haver passat una cosa semblant en la relació amb Vanesa.

Foto en pla mig curt d'Alba Carrillo a la premiere de la pel·lícula de Garfield, vestida de negre, circells de colors i ella mirant de banda mentre parla
Alba Carrillo es pronuncia sobre la ruptura de Vanersa Romero i Santi Burgoa | Europa Press

Tot i això, la informació no s'ha confirmat, per la qual cosa són meres especulacions. De moment, cap dels dos no ha parlat obertament sobre això.

Tot i la ruptura, Vanesa Romero ha mantingut una actitud positiva. L'actriu, coneguda pel seu paper a la sèrie La que se avecina, ha decidit enfocar-se a la seva feina i a viure el moment.

Vanesa ha estat compartint a les seves xarxes socials moments de la seva vida diària, mostrant que tira endavant la seva vida.

Per la seva banda, Santi Burgoa ha optat per mantenir un perfil baix després de la ruptura. El presentador no ha fet declaracions públiques sobre la separació de Vanesa.