Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de dues fotos de primer pla de Kiko Hernández i Fidel Albiac: un en un cercle vermell i un altre en primer pla, amb un regal vermell i daurat a la part inferior.

El preciós regal que Fidel Albiac ha fet a Kiko Hernández en el seu millor moment

Kiko Hernández agraeix a Fidel Albiac i Rocío Carrasco el detall que han tingut amb ell en convidar-lo a un esdeveniment

Kiko Hernández ha compartit recentment un moment molt especial a les seves xarxes socials. El col·laborador televisiu és en un moment molt especial. El col·laborador ha captat l'atenció no només per la participació en diversos programes, sinó també pels projectes personals.

Aquest diumenge, Kiko Hernández va sorprendre els seus seguidors en mostrar l'esdeveniment on va anar, deixant clar que va ser una experiència significativa per a ell. El col·laborador va anunciar la seva assistència en donar-li les gràcies al Fidel Albiac i RocíoCarrasco a les seves xarxes socials.

Muntatge d'una aula desenfocada, Fidel Albiac somrient amb una camisa blanca i Rocío Carrasco somrient amb una jaqueta de colors
El detall que han tingut Fidel Albiac i Rocío Carrasco amb Kiko Hernández | catalunyadiari.com, GTRES, Europa Press, ferrantraite

El regal que ha fet Fidel Albiac a Kiko Hernández

L'empresari va assistir al musical de RocíoJurado, interpretat magistralment per AnabelDueñas. Tot i això, el que realment va cridar l'atenció va ser l'agraïment que va expressar cap a Fidel Albiac i Rocío Carrasco per la invitació.

En una de les seves històries d'Instagram, Kiko va publicar un vídeo d'Anabel Dueñas cantant. Hi destacava un moment emotiu en què Anabel sosté la mà de Rocío Carrasco. “Gràcies, Rocío Carrasco i Fidel, per aquest regalàs”, va escriure Kiko, evidenciant la seva gratitud per aquest bonic detall.

El musical, que ret homenatge a la gran Rocío Jurado, és una producció que ha estat molt esperada pels fans de l'artista. La interpretació d'Anabel Dueñas ha estat àmpliament elogiada.

Aquesta invitació de Fidel Albiac i Rocío Carrasco es percep com una mostra de suport i amistat en un moment destacat de la seva vida. Aquest gest ha estat molt ben rebut a les xarxes socials entre els seguidors de tots dos.

Kiko Hernández sempre ha mostrat un gran suport cap a la parella, i aquest gest no fa res més que reafirmar la solidesa de la seva amistat. L'assistència de Kiko al musical de Rocío Jurado és un reflex de l'afecte i el respecte que hi ha entre ells.

Captura de Kiko Hernández a 'Ni que fuéramos'
Kiko Hernández agraeix a Fidel Albiac i Rocío Carrasco la invitació al musical de Rocío Jurado | Canal Quickie, TEN TV

L'assistència de Kiko Hernández al musical de Rocío Jurado és sens dubte un esdeveniment que quedarà al record del col·laborador. No només per la qualitat de l'espectacle, sinó també pel significat emocional que té per a ell. Kiko Hernández ha mostrat, una vegada més, que és una persona que en valora profundament les relacions personals.

La gratitud que ha expressat cap a Fidel i Rocío és un reflex de la importància que dona a la seva amistat. Per aquest motiu, els seus seguidors no han dubtat a mostrar el seu suport i afecte.

Storie d'Alba Carrillo al Musical de Rocío Jurado
Kiko Hernández va coincidir amb Alba Carillo al musical de Rocío Jurado | Instagram, @albacarrillooficial

El retrobament de Kiko Hernández amb un personatge televisiu

D'altra banda, a l'esdeveniment, hi va haver un moment curiós que el mateix Kiko Hernández va voler treure a la llum a les seves xarxes socials.

El col·laborador no només va gaudir de l'espectacle, sinó que també es va trobar amb Alba Carrillo al Teatro Albéniz. En una altra història d'Instagram, Kiko va compartir una foto amb l'Alba, acompanyada del missatge: “M'encanta la trobada amb l'Alba Carrillo”.

Més avall, va afegir “valent” en un clar gest de suport cap a la model i col·laboradora. Aquesta trobada casual afegeix un toc extra d'emoció a la vetllada i mostra la bona relació entre tots dos.