Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb les imatges oficials de Sofia Suescun i Abraham García de 'Supervivientes All Stars'

La família d'Abraham García confirma el que molts sospitaven sobre Sofia Suescun

El pare d'Abraham García parla sobre la relació del seu fill amb Sofia Suescun dins de ‘Supervivientes’

Abraham García torna a ser el centre d'atenció a Supervivientes: All Stars. La seva actitud i acostament cap a Sofia Suescun han generat nombroses especulacions tant al plató com a les xarxes socials. Tot i això, el que realment ha captat l'atenció és la recent declaració del seu pare, que ha donat llum sobre la relació entre el seu fill i la parella de Kiko Jiménez.

Des de la seva arribada a l'illa, Abraham s'ha mostrat directe a les seves intencions amoroses amb Sofia. Aquesta actitud no ha passat desapercebuda i ha causat un gran enrenou entre els col·laboradors del programa. Les paraules del seu pare, Julián García, han estat esperades i, sens dubte, han afegit més llenya al foc de la controvèrsia.

Captura d'Abraham García al programa 'Supervivientes All Stars'
L'actitud d'Abraham García amb Sofia Suescun genera controvèrsia a 'Supervivientes: All Stars' | Mediaset

Les cridaneres declaracions del pare d'Abraham García sobre la situació entre el seu fill i Sofia Suescun

Julián García , pare d'Abraham, va opinar sobre la situació del seu fill amb Sofia Suescun durant la seva intervenció al plató de Supervivientes.

“Ho veig real. Ells són amics, pot venir bé o pot venir malament, però són amics. Està tontejant, té amistat, ell és així”, va explicar Julián, i va deixar clar que l'actitud del seu fill és simplement una extensió de la seva personalitat. A més, va voler justificar el comportament d'Abraham amb Sofia, dient que el seu fill és “una miqueta afectuosa”.

Després d'això, diversos col·laboradors del plató li van recriminar l'actitud del fill, ja que, en aquest moment, Sofia té una relació amb Kiko Jiménez. Tot i això, sembla que Julián no li va voler donar gaire importància a això. Davant d'això, va esmentar: “No crec que li importi, no és gelós”.

Captura del programa 'Supervivientes All Stars' amb el pare d'Abraham García parlant en directe
El pare d'Abraham García es pronuncia sobre l'acostament del seu fill a Sofia Suescun | Mediaset

Les reaccions a plató a les declaracions del pare d'Abraham García

Aquestes declaracions han generat una gran quantitat de reaccions entre els seguidors del programa i els col·laboradors del concurs.

Aurah Ruiz va ser una de les primeres a expressar la seva opinió, titllant l'acostament d'Abraham com a “fake”. “Es nota de lluny la carpetada fake que està intentant fer Abraham. Quin lleig em sembla!”, va exclamar posant en dubte l'autenticitat de les intencions d'Abraham.

Dues persones conversen en un entorn selvàtic, mentre que a la cantonada inferior dreta apareix la imatge d'un home en un estudi de televisió.
L'acostament d'Abraham García a Sofia Suescun els primers dies de 'Supervivientes: All Stars' | Mediaset

Per la seva banda, Kiko Jiménez, parella de Sofia Suescun, també es va pronunciar sobre la situació. “Hi ha coses per les quals passo i altres per les quals no. No desconfio de Sofia ni soc gelós. Tenim una relació molt sana i ens coneixem molt bé. Jo soc igual, jo sempre estic vacil·lant”, va declarar Kiko.

Tot i això, poc després, Kiko Jiménez va voler atribuir el comportament d'Abraham assegurant que s'havia equivocat de concurs. El Novio de Sofia va deixar caure que el concursant semblava que havia anat a participar a La Isla de las Tentaciones.

“Abraham hauria de deixar anar una mica el peu de l'accelerador i no ser tan cantós. Ha de dissimular una mica. La gent es creu que em dona gelosia, però jo a Abraham ho veig forçatíssim. Està utilitzant una companya per guanyar protagonisme”, va sentenciar Kiko.

Captura de Kiko Jiménez al plató de Supervivientes
Kiko Jiménez dóna la seva opinió sobre l'acostament d'Abraham a Sofia | Mediaset

Aquesta controvèrsia ha generat un intens debat a les xarxes socials, on els seguidors del programa es divideixen entre els que creuen en la sinceritat d'Abraham i els que pensen que tot és una estratègia per guanyar atenció.

Les declaracions de Julián García aporten una perspectiva més personal i propera, mostrant que la personalitat d'Abraham fora del concurs és semblant a la que mostra davant les càmeres. No obstant això, la controvèrsia al plató i a les xarxes socials suggereix que aquest tema continuarà donant de què parlar.