Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge promocional de la sèrie "4 Estrelles" amb l'elenc complet posant davant d'una pastisseria i una barberia, acompanyats d'emojis.

Els actors de ‘4 estrellas’ confessen què ha passat al rodatge de l'últim capítol

Els protagonistes de ‘4 estrellas’ han compartit a xarxes socials com han viscut l'enregistrament definitiu

4 estrellas, la sèrie de La 1, ha conclòs el rodatge de la tercera i última temporada, marcant el final d'una ficció que ha atrapat l'atenció de nombrosos espectadors. Tot i l'èxit i la devoció de la seva audiència, la sèrie no ha estat renovada, ja que la seva franja horària serà ocupada per David Broncano i el seu nou programa.

Durant aquests dies, els actors de 4 estrellas han utilitzat les seves xarxes socials per compartir emotives comiats. Han deixat clar com van viure l'enregistrament del capítol definitiu: entre llàgrimes i abraçades. D'aquesta manera, es van acomiadar no només dels seus personatges i de la història de Vera del Rey, sinó també dels companys amb qui han format una gran família.

Captura de '4 Estrellas' amb Luz i Ainhoa estirades al llit gairebé besant-se
El darrer rodatge de '4 estrellas' ha estat molt especial per a l'equip de la sèrie | RTVE

Entre els intèrprets que han revelat la seva tristesa i nostàlgia hi ha Martí Cordero, Ana Jara i Belén Écija. Tots han pujat imatges i missatges commovedors en els seus perfils oficials.

4 estrellas acaba el rodatge entre llàgrimes i aplaudiments a TVE

La història de 4 estrellas ha girat al voltant de les complicades vides dels habitants de Vera del Rey, amb trames que han abordat l'amor i els secrets . La sèrie, produïda per Good Mood, ha destacat pel seu guió captivador i un elenc de talent, incloent-hi Toni Acosta, Marta Aledo, Dafne Fernández i Antonio Resines, entre d'altres.

Tot i les bones dades d'audiència, la incertesa sobre la seva renovació es va mantenir fins al final. La sèrie va aconseguir una mitjana d'audiència notable per a la franja horària del prime time, competint amb programes consolidats com El Hormiguero. Tot i el seu èxit, TVE ha decidit no continuar amb la ficció, enfocant-se en nous projectes, com el de Broncano.

Fotografia grupal del repartiment de la tercera i última temporada de 4 estrelles a La 1
'4 estrellas' ha arribat al final | RTVE

4 estrellas ja ha gravat el seu darrer capítol, amb el qual es posa fi a la seva trajectòria. I aquest, com han revelat els seus actors i actrius, els ha portat a acabar aplaudint per la feina feta. Però també entre llàgrimes, ja que es conclou així la bonica aventura que han viscut i la família tan especial que havien format.

Així, s'ha pogut veure Dafne Fernández i Marta Aledo, per exemple, trencades en plor. Dir adeu a aquesta ficció és molt dur per a tothom.

Els actors de 4 estrellas donen un emotiu adeu a través de les xarxes socials

Molts dels intèrprets de 4 estrellas han fet servir les xarxes per acomiadar-se de la sèrie i dels espectadors mostrant imatges de la mateixa. Aquest seria el cas de Martí Cordero, que dona vida a Jon, que ha publicat al compte d'Instagram vídeos i fotos de l'últim dia de rodatge.

Ell que no ha pogut evitar plorar en el seu darrer enregistrament ha escrit: “Ha estat un any i mig molt intens. No tinc paraules per agrair a la gent que m'ha acompanyat aquest viatge. M'heu canviat com a artista i com a persona, gràcies, família”.

Ana Jara, que interpreta Luz, també ha compartit la seva experiència. Al costat d'imatges del rodatge ha escrit: “No sabia que se li podia agafar tant d'afecte a un poble que no existeix, els que hi conviuen i els que fan que tot passi. Tot són paraules d'agraïment”.

“Als meus companys, a l'equip, a qui va decidir que jo fos Luz Romaña Lasierra i a totes aquelles personetes que habiten Vera del Rey. Aquest viatge m'ha regalat un aprenentatge que me'l guardo per sempre i unes persones que ja són família”.

Dafne Fernández, Marta Aledo, Rosario Pardo i Carolina Rubio són altres de les actrius que també han dit adeu a la sèrie a les xarxes. Ho han fet emocionades i agraïdes per lexperiència viscuda. I també compartint imatges de la gran festa que han celebrat als decorats dels carrers de l'imaginari poble.

Amb la finalització de 4 estrellas, l'atenció es dirigeix ara cap als nous projectes que ocuparan el seu lloc. Tot i això, el seu llegat perdurarà en la memòria dels seus seguidors, que han estat testimonis del creixement dels personatges i del desenvolupament de trames complexes i emocionals. A més, no oblidaran la contribució de la sèrie al suport i visibilitat del col·lectiu LGTBIQ+, ja que cada nit els feia riure i oblidar-se dels problemes.