Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Manuel Cortés Bollo amb barba i cabell arrissat, amb una expressió relaxada, al costat d'un cercle amb signes d'interrogació i cors.

Revolució a Telecinco després de filtrar-se qui és la nova parella de Manuel Cortés

Telecinco ha tret a la llum una informació que vincula Manuel Cortés amb una famosa del món de la televisió

Manuel Cortés feia temps que no ocupava les portades de les revistes del cor. Tot i això, en els últims dies ha estat vist amb una famosa i ha desfermat totes les especulacions possibles. Telecinco ha tret a la llum una notícia que l'ha tornat a posar al focus dels mitjans.

Aquest diumenge, durant l'emissió del programa Fiesta, es va revelar una notícia que podria revelar quina és la veritable situació sentimental del jove. El programa ha dedicat temps i espai a analitzar un possible idil·li entre el fill de Raquel Bollo i una famosa televisiva.

Muntatge amb una imatge de Manuel Cortés Bollo amb una imatge de Marieta Díaz
Creixen els rumors sobre una possible relació entre Manuel Cortés i Marieta | GTRES, Mediaset

El periodista Omar Suárez dona detalls de la trobada entre Manuel Cortés i Marieta Díaz

La identitat de la seva possible nova parella va ser Revelada, i no és altra que Marieta, l'exconcursant de Supervivientes i La Isla de las Tentaciones.

Segons el col·laborador Omar Suárez, Manuel Cortés i Marieta van ser vistos junts a l'AVE. No hi ha dubtes que la trobada entre tots dos no va passar desapercebuda. Encara més, va desencadenar una sèrie de rumors sobre una possible relació sentimental entre tots dos.

Sobre això, Omar va comentar al programa: “Diuen que hi pot haver alguna cosa més”, encara que va subratllar que, per ara, només es tracta d'especulacions.

Durant el seu discurs, va deixar caure que la química entre ells semblava evident. Per aquest motiu, va fer pensar en una relació més enllà de l'amistat. Tot i que tots dos han estat reservats sobre la seva vida privada, aquest incident ha obert la porta a moltes preguntes.

Captura de 'Fiesta' amb Omar Suárez parlant amb una americana grisa
Omar Suárez revela la trobada entre Manuel Cortés i Marieta a l'AVE | Mediaset

Omar Suárez va afegir que, encara que no hi ha confirmació oficial, “pot ser que no hi hagi res, que simplement els han agafat junts. O potser s'estan coneixent”. Aquesta ambigüitat ha mantingut els seguidors de tots dos en suspens, esperant qualsevol confirmació o desmentiment per part dels protagonistes.

Luis Rollán aclareix la situació de la parella

El programa d'Emma García també va comptar amb la participació de Luis Rollán, amic de la família de Manuel Cortés i col·laborador habitual del programa.

Luis, encara que no va confirmar ni va desmentir els rumors, va deixar un somriure a l'aire que molts van interpretar com un senyal que hi podria haver alguna cosa més entre Manuel i Marieta Díaz.

“Que jo sàpiga, oficialment no hi ha res”, va dir, però la seva actitud suggeria que podria saber més del que estava disposat a revelar. Aquest silenci còmplice ha augmentat la curiositat i les especulacions entre els seguidors del programa i dels involucrats.

Plànol curt de Luis Rollán, amb cara seriosa, assegut en un plató de Telecinco
El gest de Luis Rollán que evidencia la més que possible relació entre Manuel Cortés i Marieta | Mediaset

La família de Manuel Cortés sempre ha estat molt reservada pel que fa a la seva vida privada, cosa que fa que qualsevol informació sobre ells sigui objecte de gran interès mediàtic.

Les xarxes socials han estat un formiguer de comentaris des que es va revelar la notícia. La possible relació ha generat una gran expectació i tots esperen una confirmació oficial.

Mentrestant, els rumors continuen. La possible parella segueix al centre de l'huracà mediàtic, i qualsevol moviment serà analitzat al detall. L'expectació està servida i tot indica que continuarem parlant de Manuel Cortés i Marieta Díaz durant un bon temps.