Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rocío Carrasco amb expressió seriosa i pendents llargs, amb un requadre circular que mostra Alejandra Rubio seriosa amb els cabells castanys clars i llavis prominents, i un globus de diàleg buit.

El sorprenent comentari de Rocío Carrasco sobre l'embaràs d'Alejandra Rubio

Rocío Carrasco trenca el seu silenci i es pronuncia per primera vegada sobre l'embaràs d'Alejandra Rubio

Rocío Carrasco ha tornat a ser notícia després de diversos dies sense saber-ne res. En aquesta ocasió, s'ha volgut pronunciar sobre un tema que està en boca de tothom: l'embaràs d'Alejandra Rubio.

El seu comentari no només ha causat enrenou a la família Campos, sinó que ha avivat l'interès mediàtic i en xarxes socials. L'estreta relació de Rocío Carrasco amb les Campos, especialment amb María Teresa Campos, fa que cadascuna de les paraules tinguin un pes significatiu.

La unió entre Rocío Carrasco i les germanes Campos és coneguda des de fa anys, de fet, s'ha convertit en una figura gairebé familiar al clan. Aquesta relació ha estat consolidada amb el temps. Fins al punt que Terelu Campos serà la padrina de Fidel Albiac, parella de Rocío, al casament que estan organitzant per celebrar els seus 25 anys junts.

Rocío Carrasco somrient amb unes ulleres granats i una jaqueta de colors
Rocío Carrasco mostra la seva posició pel que fa al debat sobre l'embaràs d'Alejandra Rubio | Europa Press

Les paraules de Rocío Carrasco sobre l'embaràs d'Alejandra Rubio

L'esperat comentari de Rocío Carrasco sobre l'embaràs d'Alejandra Rubio va arribar en una conversa amb Pilar Vidal. La filla de ‘la més gran’, coneguda per la seva franquesa, no es va guardar res i va expressar la felicitat per la notícia.

“Encara que soni a tòpic, és real que un nen sempre és una benedicció”, va comentar Rocío. Subratllant la importància i alegria que un nou membre porta qualsevol família.

Captura de Rocío Carrasco al podcast de Pilar Eyre 'Drama Queen'
Rocío Carrasco es pronuncia sobre l'embaràs d'Alejandra Rubio | Youtube: @Diario ABC

Aquest embaràs, que converteix Terelu Campos en àvia per primera vegada, ha estat un dels temes més discutits a les tertúlies televisives ia les xarxes socials. Rocío Carrasco, conscient de l'impacte mediàtic, no va voler evadir el tema.

“I sobre les crítiques de la gent, penso que parlar-ne surt molt barat. I haurien de mirar una mica més el que cadascú té i preocupar-se menys del que tenen els altres”. Amb aquestes paraules, Rocío va defensar Alejandra Rubio dels comentaris negatius que han sorgit al voltant del seu embaràs.

La notícia de l'embaràs d'Alejandra Rubio ha portat alegria la família Campos. Terelu Campos, que sempre ha estat una mare protectora, ara s'enfronta a l'emocionant perspectiva de ser àvia.

Muntatge de Terelu Campos i Rocío Carrasco amb el fons de Bake Off
Rocío Carrasco defensa Terelu Campos per les crítiques rebudes durant els últims dies | RTVE

Rocío Carrasco, sempre propera a les Campos, no s'ha volgut quedar al marge. Per això, ha mostrat el seu suport i felicitat per aquest nou capítol a la vida d'Alejandra.

L'empresària de cosmètics ha estat una figura constant a la vida de la família Campos. La seva relació amb María Teresa Campos ha estat infrangible i això s'ha estès a les filles.

Per tot això, les paraules de Rocío Carrasco han estat un bàlsam enmig de tanta expectació. En expressar la seva alegria i defensar Alejandra de les crítiques, Rocío ha mostrat una vegada més la seva lleialtat i afecte cap a la família Campos.

L'arribada d'un nou membre a la família sempre és motiu de celebració, i en aquest cas, no n'és l'excepció.