Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Cartell promocional de 'La Moderna' la nova sèrie de RTVE

Avanç de ‘La Moderna’, capítol del dimarts 2 de juliol: succeirà un fet històric

‘La Moderna’ té preparat un important gir que canviarà el rumb de diversos personatges de la sèrie de RTVE

La sèrie La Moderna es prepara per a un episodi crucial que s'emetrà aquest dimarts. Episodi que comportarà un gir inesperat que canviarà el rumb de la història i, sobretot, el destí de diversos personatges.

Aquesta pròxima entrega de La Moderna promet ser una de les més emocionants i significatives fins ara. Per tant, no cal perdre-la.

Captura de 'La Moderna' amb Matilde seria amb un uniforme verd i Teresa mirant-la seriosament
Els empleats de 'La Moderna' coneixeran una decisió molt important | RTVE

La Moderna revela la decisió transcendental

A l'episodi de demà, el senyor Fermín finalment decidirà derogar la norma que impedia a les dones casades treballar al saló de te. Aquesta regla, que havia estat motiu de controvèrsia i conflicte, serà eliminada, marcant una fita històrica a la sèrie.

La seva determinació arribarà després de la pressió de diversos personatges. I també després de la seva reflexió sobre la importància de mantenir un ambient inclusiu i just a La Moderna. Especialment, per evitar no deixar marxar grans treballadors.

La notícia alegrarà tot el personal del saló, però especialment Antonia, que temia haver de deixar el seu lloc després de casar-se amb Pietro. Amb la derogació d'aquesta norma, tots dos podran continuar treballant junts, cosa que enfortirà la seva relació personal i també el seu compromís amb el negoci. La felicitat i l'alleujament seran evidents entre els empleats, que veuran en aquesta decisió un pas cap a un entorn laboral més equitatiu.

Així mateix, aquest gir inesperat també portarà molta alegria a Trini. Ella, casada en secret amb Miguel, podrà continuar treballant al local si surt a la llum el seu matrimoni. Això sí, la seva situació és una mica més complicada perquè, a més, manté ocult que està esperant un fill.

La Moderna: altres trames que atraparan l'espectador aquesta setmana

Paral·lelament, a La Moderna la trama d'Íñigo continuarà generant tensió, ja que encara és el principal sospitós de la mort de la senyora Clara. Tot i que hi ha qui ha demostrat que les proves no són concloents, l'ombra de la sospita continua perseguint-ho. La investigació segueix el seu curs i els girs en aquesta història mantenen els espectadors enganxats al televisor, esperant descobrir la veritat.

Captura de 'La Moderna' amb Íñigo amb un barret marró i Matilde amb un vestit verd parlant seriosos
'La Moderna' segueix mantenint Íñigo a la corda fluixa | RTVE

Un altre esdeveniment significatiu que s'espera als pròxims capítols de la sèrie de La 1 serà la reobertura del Madrid Cabaret. Després del violent tiroteig que va sacsejar el local, el seu gerent treballarà incansablement per tornar-li la seva antiga esplendor. La reobertura serà un moment crucial, no només per a ell, sinó per a tots els que depenen de l'èxit del local.

Això sí, no estarà només en aquest objectiu. Comptarà amb el suport de Celia i l'ajuda pública del senyor Fermín. D'aquesta manera, el jove cercarà ressorgir de les cendres i consolidar novament la seva posició professional.

En paral·lel, la relació entre Lázara i el propietari del saló serà cada cop més evident per als empleats, que començaran a sospitar de la naturalesa íntima del seu vincle. Aquest romanç a les planes promet afegir un toc de drama i emoció a la trama, oferint als espectadors una ullada a la vida privada d'aquests personatges.

L'arribada de Salvita, el fill del senyor Salvador, com a nou ajudant de Miguel, també portarà canvis. Ell, amb el seu esperit lliure i el seu interès a Marta, promet ser un personatge que dinamitzarà les relacions dins de La Moderna. La seva integració no serà fàcil i Miquel tindrà la difícil tasca de guiar-lo i redreçar-lo.

Captura de 'La Moderna' amb Trini en jaqueta blanca amb Miguel tocant-li la panxa asseguts en un sofà
'La Moderna' donarà més voltes a la trama de Miguel i Trini | RTVE

Miguel i Trini, a més, continuaran amb els seus plans. Tot i això, el negoci clandestí de les faixes que aquell ha estat manejant serà descobert per Salvador, generant tensió i possibles conseqüències. Aquest descobriment plantejarà la pregunta: qui el va trair? Les respostes a aquest interrogant afegiran més intriga a la trama.