Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb una imatge de Ramón García al programa 'El Grand Prix' amb una imatge de Pablo Chiapella

Pablo Chiapella i Ramón García arriben a un acord pel bé de ‘Grand Prix’

Pablo Chiapella i Ramón García faran una cosa molt especial junts per satisfer el públic del ‘Grand Prix’

L'emblemàtic concurs televisiu Grand Prix està a punt de tornar a la graella de La 1 amb una nova temporada que promet entretenir espectadors de totes les edats. En concret, el seu retorn tindrà lloc dilluns que ve, 8 de juliol, i ve carregat de novetats i col·laboracions estel·lars.

Una de les més importants és gràcies a l'aliança que han subscrit Ramón García, presentador de Grand Prix, i Pablo Chiapella. Aquest, conegut pel seu paper d'Amador Rivas a La que se avecina, participarà en el programa.

Primer pla de Ramón García com a presentador del Grand Prix de La 1
Ramon García està molt satisfet amb la nova temporada de 'Grand Prix' | RTVE

Ramon García i Pablo Chiapella, un pacte clau per a Grand Prix

Ramón García, presentador històric del programa, ha arribat a un acord amb Pablo Chiapella, famós per la seva tasca a la sèrie La que se avecina. Aquest acord permetrà que l'actor participi com a padrí en una de les entregues del concurs, portant amb si el seu característic humor i carisma. Aquesta col·laboració és una de les moltes sorpreses que el programa té preparades pels seus seguidors fidels.

A més de l'albaceteny, altres cares conegudes s'uniran al Grand Prix com a padrins. Entre ells destaquen Lala Chus, Leo Harlem, Paula Vázquez, Miki Nadal, Alba Carrillo, Blas Cantó, Maria de la Muntanya, Ana Guerra i Jaime Astrain, entre d'altres. Aquests no només recolzaran els pobles concursants, sinó que també participaran activament en algunes proves, afegint un toc divertit a la competició.

Muntatge amb dues imatges de Ramón García amb Pablo Chiapella
Pablo Chiapella ha acceptat ser padrí al concurs de Ramón García | GTRES, catalunyadiari.com

Més detalls de la nova temporada del concurs de Ramón García

Grand Prix 2024 ve amb una sèrie de novetats i millores. Totes elles busquen mantenir l'esperit del programa original mentre s'adapta als temps moderns.

Per exemple, en aquesta nova edició gairebé el doble de pobles competiran en comparació amb la temporada anterior. Dels vuit pobles participants el 2023, se n'ha passat a 14, cosa que significa més eliminatòries i més emoció per als espectadors. Algunes de les localitats que competiran són Bembimbre (Lleó), Almacelles (Lleida), Olvera (Cadis), Cangas d'Onís (Astúries), Morata de Tajuña (Madrid), Burela (Lugo) i Ondara (Alacant), entre d'altres.

Michelle Calvó, que va ser copresentadora a l'edició anterior, no podrà participar en aquesta temporada a causa de compromisos previs. La seva absència serà notòria, però part de les seves funcions seran assumides pel mateix Ramon Garcia i altres membres de l'equip. Aquest seria el cas de Cristinini i de Wilbur.

Captura de Wilbur i el dinosaure a les primeres imatges d'El Grand Prix a RTVE
Ramón García seguirà divertint-se amb Wilbur a 'Grand Prix' | RTVE

El programa continuarà comptant amb proves clàssiques titulades Los troncos locos, El diccionario i La patata caliente. No obstant això, hi haurà alguns comiats i benvingudes. Així, se n'introduiran d'altres com una competència de pastissos, un futbolí humà on es juga bufant i fins i tot algun repte contrarellotge.

L'audiència està ansiosa pel retorn del Grand Prix, un programa que ha marcat generacions i que promet continuar sent un referent a la televisió. La combinació de nostàlgia i novetats assegura que aquesta temporada serà inoblidable.

S'estrena dilluns, 8 de juliol, a partir de les 22.50 hores, i s'emetrà tots els dilluns de juliol i agost. I és que la temporada es compondrà de set eliminatòries, dues semifinals i la gran final.