Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de Mayte Zaldívar parlant en primer pla i una imatge circular de Julián Muñoz parlant amb la premsa

Mayte Zaldívar revela com està tractant Marbella Julián Muñoz durant la seva malaltia

Segons Mayte Zaldívar, a Marbella encara hi ha molta gent que estima el Julián Muñoz i es preocupa per la seva salut

Tot i el dany que li va generar en el passat a la ciutat de Marbella, molts veïns de la localitat continuen tenint molt d'afecte a Julián Muñoz. Una cosa que la mateixa Mayte Zaldívar ha confirmat fa tot just unes hores.

Fa uns dies, Luis Rollán va viatjar fins al lloc de residència d'aquest mediàtic matrimoni per saber com es troba l'expolític després de rebre l'alta del seu últim ingrés hospitalari.

Captura de pantalla del programa 'Festa' amb Luis Rollán amb Mayte Zaldívar
Mayte Zaldívar assegura que hi ha molta gent que vol Julián Muñoz | Mediaset

Segons ha assegurat el col·laborador de televisió aquest diumenge, 30 de juny, a Fiesta, està “molt prim” i li costa caminar sol. A més, durant la visita a Marbella, ha tingut l'oportunitat de parlar tant amb Mayte Zaldívar com amb Julián Muñoz.

Durant la seva conversa, l'empresària ha revelat que, avui, al seu marit “li vol molta gent”. Tant és així que, quan el veuen pel carrer, moltes persones s'hi acosten per saber com es troba i per donar-li ànims en aquest moment tan dur de la seva vida.

Tot i això, Mayte Zaldívar també ha confirmat que hi ha diverses persones que encara no han perdonat a Julián Muñoz tot el que va passar durant el Cas Malaia. Però per a ells, té un missatge molt clar: “Hi ha qui no ho vol, però bé, que no el vulguin”.

Imatge de Julián Muñoz durant la seva darrera aparició pública
Julián Muñoz preocupa el seu cercle més proper | Europa Press

Mayte Zaldívar assegura que a Marbella hi ha molta gent que es preocupa per la salut de Julián Muñoz

Després d'assegurar que a Julián Muñoz “el vol molta gent” a Marbella, Mayte Zaldívar no ha tingut cap problema a compartir amb Rollán com estan vivint aquests moments durs.

“Estem gaudint d'ell i de les xerrades”. A més, l'empresària ha confirmat que el seu marit està “sobrevivint” tan bé com pot, ja que la seva malaltia no té cura.

Captura de pantalla del programa 'Festa' amb Luis Rollán donant una exclusiva
Luis Rollán revela part de la conversa que ha mantingut amb Julián Muñoz | Mediaset

Tot i això, tal com li ha assegurat Julián Muñoz al col·laborador de Fiesta, “la millor quimioteràpia que tinc són la meva família i els meus amics”. Una frase que no ha agafat desprevinguda Mayte Zaldívar.

Des que l'exalcalde de Marbella va haver de ser ingressat a l'hospital a finals de març, l'empresària no s'ha separat del seu marit ni un segon. Tant és així que, segons ha assegurat ella més d'una vegada, pensa estar al seu costat fins a l'últim moment.

A més, i malgrat portar 17 anys divorciats, Julián Muñoz i Mayte Zaldívar van decidir tornar a passar per l'altar. Per això ara, quan Luis Rollán li ha preguntat per com porta “la vida de casada”, ha estat molt clara sobre això: “Jo crec que he estat tota la vida casada”.

Captura de pantalla del programa 'Festa' amb Luis Rollán amb Julián Muñoz
Julián Muñoz sap que té 'data de caducitat' | Mediaset

D'altra banda, el col·laborador de televisió ha compartit amb l'audiència de Telecinco la conversa que va mantenir amb l'exalcalde de Marbella minuts abans.

“Em va impressionar molt veure Julián, està molt prim i molt apagat. Quan li vaig preguntar com estava em va dir que se sentia que estava amb «data de caducitat»”, va assegurar.