Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Dona rossa amb expressió sorpresa en primer pla i en un requadre, la mateixa dona asseguda en un programa de televisió amb una samarreta grisa i cames creuades.

Marta Riesco puja la temperatura a 'Ni que fuéramos' a causa de la seva roba interior

Marta Riesco ha revolucionat 'Ni que fuéramos' en explicar en ple directe que no porta roba interior

Marta Riesco ha pujat la temperatura a Ni que fuéramos amb una inesperada confessió, i és que ha revelat que no porta roba interior.

Una cosa que ha deixat els seus companys completament impactats, i és que no esperaven una revelació semblant per part de la reportera, que ha demostrat que no es talla amb res.

Ni tan sols a l'hora de marcar-se un autèntic Sharon Stone a Instinto Básico. Era María Patiño qui deixava anar la bomba.

"Diu que no porta calces perquè se li transparenta, però la faldilla és de cuir", revelava per a sorpresa de tots.

Un grup de persones es troba en un set de televisió colorit i decorat amb banderes d'arc de Sant Martí, algunes estan assegudes en sofàs i cadires, mentre que altres estan dretes, una dona en primer pla somriu i sembla estar parlant, l'ambient és relaxat i alegre.
Marta Riesco es marca un 'Instinto Bàsico' en ple directe | Canal Quickie

I, malgrat que la resta de companys l'advertien respecte als problemes que podia tenir, ella deixava molt clar que la seva “salut vaginal està perfecta”.

Just arran d'aquesta confessió, des de Ni que fuéramos li demanaven que imités la mítica escena d'Instinto Bàsico.

Així, Marta Riesco accedia a col·locar-se al centre del plató i obrir-se de cames per a la resta de col·laboradors. Tot, davant de l'atenta mirada de Kiko Hernández i la resta de companys, que han pogut veure les seves parts íntimes.

Marta Riesco fa una confessió sobre la roba interior a Ni que fuéramos

"Jo he vist molts xumis", li ha advertit María Patiño. "Què direm! Se t'ha vist tot el chocho, t'ho dic", etzibava Belén Esteban al seu torn.

Una vegada més, Marta Riesco ha demostrat que no té cap reticència a l'hora de mostrar-se amb total naturalitat davant dels espectadors.

És més, ella mateixa reconeix que travessa un gran moment personal, ja que ha recuperat la il·lusió amb Alejandro Caraza i torna a treballar com a reportera.

Dues dones en un programa de televisió, una sosté una tassa amb el logo de
Marta Riesco deixa impactada María Patiño en mostrar les seves parts íntimes | Canal Quickie

I, des que concedís la seva entrevista bomba a Ni que fuéramos, destapant els secrets de la seva relació amb Antonio David Flores, la seva situació laboral no ha fet més que millorar.

Just per això, Riesco ha passat de considerar els col·laboradors de Sálvame com uns grans enemics, a treballar amb ells.

Sens dubte, un gran tomb a la seva vida, que també l'ha ajudat a girar full i deixar enrere tot el que ha patit amb Antonio David, a qui defineix com 'un pájaro'.

A més, fins ara Riesco s'ha enfrontat cara a cara amb diversos enemics públics com Belén Esteban o fins i tot antics companys d'El Programa de Ana Rosa.

La veritat és que tampoc no sabem com ha acabat la batalla legal que la reportera mantenia amb la seva antiga productora, però molts apunten a un acord econòmic.