Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Tres persones apareixen a la imatge, una dona amb un vestit blanc a l'esquerra, un home gran amb barret al centre dins d'un cercle amb un efecte d'explosió i una dona amb expressió seriosa a la dreta.

El missatge d'Amador Mohedano a Olga Moreno que reobrirà les ferides de Rocío Carrasco

Amador Mohedano s'ha pronunciat sobre la participació d'Olga Moreno a 'Supervivientes' amb un clar missatge

Amador Mohedano ha reaparegut a xarxes socials amb un únic objectiu, i és que l'oncle de Rocío Carrasco s'ha pronunciat sobre el pas d'Olga Moreno per Supervivientes.

Demostrant un cop més un clar rebuig cap a la neboda, Amador s'ha posicionat a favor de l'ex d'Antonio David Flores i enemiga declarada de Carrasco.

D'aquesta manera, Mohedano considera que Olga mereix guanyar Supervivientes All Stars, igual que ja va fer a la seva edició. "Olga s'ho mereix totalment", considera el germà de 'La Más Grande'.

Tot i que Olga Moreno i Antonio David han separat els seus camins, sembla que ella continua comptant amb l'afecte i el suport incondicional d'aquesta banda de la família.

Dues persones somrients posen per a una foto a l'aire lliure, una porta un barret i una camisa vermella.
Amador Mohedano envia un missatge per salvar Olga Moreno a 'Supervivientes' | Telecinco, Redes sociales, CadenaJuanjoVlog

I això que Amador Mohedano no és el primer que s'hi ha pronunciat, ja que també ho han fet el mateix malagueny i també la seva filla Rocío Flores.

La noia, per a sorpresa de molts, es posicionava a favor de la que fos la seva madrastra. I és que ella considera que tot el que sigui bo per a Olga, també ho serà per a la seva germana petita.

En el cas d'Amador Mohedano, no ha dubtat a l'hora de gravar un vídeo en què mana tot el suport a Olga.

Primer pla d'Amador Mohedano amb un barret
Amador Mohedano mostra el seu suport a Olga Moreno | GTRES

Amador Mohedano es posiciona a favor d'Olga Moreno a Supervivientes

La sevillana no ha començat amb bon peu el pas pel reality, ja que recordem que ha estat nominada. A més, s'hi jugava l'expulsió ni més ni menys que contra Adara Molinero.

D'aquesta manera, Amador ha aprofitat el gran altaveu que suposen les xarxes socials, per deixar molt clar qui és, segons la seva opinió, l'única guanyadora de Supervivientes All Stars.

"Aquí estem una altra vegada Cristina i jo a Chipiona, i aprofitarem per saludar la comunitat, tothom, tots els 'fans'", ha començat dient molt somrient.

Sofia Suescun i Olga Moreno a la platja amb equip de protecció, Sofia amb samarreta vermella i Olga amb top blau, amb un cartell de
Olga Moreno, concursant de 'Supervivientes All Stars' | Mediaset

I era aquí, quan Amador ha demanat que tots els seus seguidors votin Olga, que considera justa guanyadora d'aquesta edició.

"És que Olga és la que ha de guanyar, perquè a més és l'única més centrada de tot el que hi he vist", sosté.

"Ella ha de guanyar i ens hem de bolcar amb ella perquè s'ho mereix, s'ho mereix totalment", ha assenyalat amb gran seguretat.

Sens dubte, un nou cop cap a la neboda, Rocío Carrasco, amb qui fa temps que no manté cap mena de relació.