Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de Ramón García en primer pla mirant a càmera amb una imatge circular de Maria del Monte i el logotip del programa 'Grand Prix'

Ramón García pren una decisió amb María del Monte abans de l'estrena de 'Grand Prix'

El presentador del concurs de La 1 ha tingut clar què fer amb la famosa cantant, dona d'Inmaculada Casal

Ramón García és a punt de tornar a la televisió amb una de les competicions més estimades pel públic espanyol: Grand Prix . L'estrena de la nova temporada està programada per al pròxim dilluns 8 de juliol, a les 22.50, a La 1. I amb ell, arriben emocionants novetats i sorpreses que prometen captar l'atenció dels espectadors.

Una de les decisions més significatives que ha pres Ramón García per a aquest camí ha estat la incorporació de María del Monte. Això sí, puntualment, com a padrina d'un dels pobles participants. Una elecció que ha suscitat molt d'interès i emoció.

Ramón García fitxa Maria del Monte com a padrina

María del Monte ha acceptat ser una de les padrines dels pobles en aquesta nova temporada de Grand Prix, un èxit considerable per part de Ramón García. Després del robatori a casa seva, la cantant ha decidit unir-se a aquesta aventura televisiva, aportant el seu carisma i energia positiva.

L'elecció afegeix un gran atractiu al concurs i també marca un emotiu retorn a la televisió per a si mateixa. Sí, especialment en un moment en què el públic la recolza i vol veure el seu retorn triomfal després del calvari que ha passat.

Primer pla Maria de la Muntanya cara somrient
María del Monte s'ha animat a posar una mica de diversió a la seva vida | Europa Press

Això sí, a més de María del Monte, Grand Prix comptarà amb la presència d'altres personalitats destacades del panorama espanyol com a padrines i padrins de les diferents localitats. Entre ells hi ha Pablo Chiapella, conegut per La que se avecina, i Paula Vázquez, una de les presentadores més estimades d'Espanya.

Sense oblidar-nos tampoc de Lala Chus, popular a les xarxes socials, i dels humoristes Leo Harlem i Miki Nadal, que aportaran el seu toc despreocupat. Fins i tot s'uniran igualment com a tal Alba Carrillo i els cantants Blas Cantó i Ana Guerra, entre d'altres.

Ramón García descobreix totes les novetats a la nova temporada de Grand Prix

La nova temporada de Grand Prix promet ser una de les més emocionants fins ara. I tot perquè incorpora una sèrie de novetats que busquen renovar el format i atraure una nova generació d'espectadors. Ramón García està encantat amb aquest nou camí i ha treballat per assegurar que el programa mantingui la seva essència mentre s'adapta als temps.

Entre les estrenes més destacades, s'inclouran desafiaments inesperats que posaran en perill la destresa, l'enginy i la coordinació dels participants. Les tradicionals proves com La Patata Caliente i Los Troncos Locos seguiran presents, però se'ls sumaran noves que prometen ser igual de divertides. Entre elles, per exemple, un futbolí humà i una prova de pastissos.

Ramón García amb les bitlles bojes a El Grand Prix
Ramón García gaudirà de proves clàssiques i d'altres més noves | RTVE

Una altra novetat és que hi haurà més pobles que hi participin, un total de 14, i que hi haurà una baixa a l'equip. Michelle Calvó, que va fer tasques de presentadora amb Ramon a l'edició anterior, no hi podrà ser. I és que té compromisos professionals com a actriu.

Això sí, García seguirà ajudat per Wilbur i Cristinini. Tots tres conduiran Grand Prix amb mestratge i sentit de l'humor com fins ara. Tot perquè els espectadors, tinguin l'edat que tinguin, s'ho passin d'allò més bé veient el programa.