Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Roberto Brasero somrient amb cabell canós i arrissat, vestit amb una camisa blava i un sac fosc, amb una imatge circular de Rafael Nadal amb cabell curt i fosc, vestint una samarreta blava i parlant en un micròfon.

Roberto Brasero ja no té escapatòria: revelen què pensa realment de Rafa Nadal

Roberto Brasero ha revelat la profunda admiració que sent pel tenis i, concretament, per Rafa Nadal

El conegut meteoròleg d'Antena 3 Roberto Brasero es prepara per a un nou repte en la seva carrera televisiva com a concursant d'El Desafío. Aquest carismàtic presentador, que fa anys que informa sobre el clima a Espanya, està a punt de tornar-se encara més familiar per al públic. Està casat amb Beatriz Francisca Pardo Lorenzo, formant una bonica família amb els seus quatre fills: Marina, Nerea, Íñigo Manuel i Rocío.

En una recent entrevista a Espejo Público, Brasero va parlar sobre la seva vida personal i professional, revelant detalls interessants del seu dia a dia. "Intento ser pare i posar aquestes normes obligatòries, però també gaudir-ne i que gaudeixin amb mi", va confessar el presentador.

Captura de Roberto Brasero molt somrient a 'Espejo Público'
Roberto Brasero revela la seva admiració cap a Rafa Nadal | Antena 3

Demostra la seva dedicació tant a la seva feina com al seu rol de pare. A més, va compartir el seu amor per l'aire lliure, el sol i la seva afició per jugar amb el seu gos, una manera de desconnectar de la rutina als platós.

Roberto Brasero revela el que pensa de Rafa Nadal

Però hi ha un altre aspecte de Roberto Brasero que potser no és tan conegut: la seva fervent admiració pel tenista Rafa Nadal. Brasero ha confessat ser un seguidor fidel del tenis i, especialment, del tenista manacorí, a qui ha seguit des dels inicis.

El meteoròleg admira Rafa Nadal des que els començaments de la seva llarga i reeixida carrera. De fet, sempre que ha pogut ha intentat anar a veure'l jugar. És més, sempre és una de les cares fixes a la Caixa Màgica de Madrid.

Aquesta passió pel tenis no és només personal, sinó que també la comparteix amb els fills. Sovint se l'ha vist assistint als partits de Nadal acompanyat d'algun d'ells, gaudint junts de l'emoció de l'esport.

Fotografia de Roberto Brasero en primer pla on surt somrient i mirant a la càmera, mentre està vestint un vestit fosc
Roberto Brasero sol anar a veure partits de Rafa Nadal amb els seus fills | Europa Press

Per a Brasero, veure Nadal jugar és una font d'inspiració i una manera de compartir temps de qualitat amb la família.

Roberto Brasero no escatima en elogis quan parla de Rafa Nadal. Ho considera un model a seguir no només per la seva habilitat a la pista, sinó també per la seva actitud i ètica de treball. Per això, sempre ha destacat els valors que representa el tenista.

Brasero també ha assenyalat com la dedicació de Nadal al seu esport li ha ensenyat importants lliçons sobre la vida i la feina.

Roberto Brasero amb els llavis estrets i un vestit blau amb camisa blanca
Roberto Brasero destaca la figura de Rafael Nadal | Atresmedia

L'amor pel tenis i l'admiració per Rafa Nadal han estat un vincle important a la família de Brasero. Aquest interès comú ha permès passar temps junts gaudint d'un esport que tots aprecien.

Per tot això, Roberto Brasero és molt més que l'home del temps d'Antena 3. La seva admiració per Rafa Nadal i el seu amor pel tenis són aspectes importants de la seva vida, que comparteix amb la seva família.

La seva aventura a El Desafío promet mostrar un Braser disposat a enfrontar-se a nous reptes i a demostrar perquè és un amant de l'esport.