Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Anna de Regne Unit amb barret elegant i expressió seriosa, acompanyada d'un emoji de cara trista.

La germana de Carles III, molt trista, trenca el silenci en filtrar-se la veritat

La princesa Anna lamenta la seva absència en un esdeveniment després de l'accident que la va deixar hospitalitzada

La princesa Anna, germana del rei Carles III, ha trencat el seu silenci per primera vegada des del seu accident a cavall. Aquest succés la va portar a estar hospitalitzada durant cinc dies, generant preocupació a tot el Regne Unit. La seva recent declaració sobre el seu estat de salut i la seva absència en un important esdeveniment commemoratiu n'ha commogut molts.

Fa uns dies, la Casa Reial britànica compartia una notícia encoratjadora respecte a l'evolució de la princesa Anna. Després d'haver estat ingressada a l'hospital per un accident a cavall, finalment va rebre l'alta mèdica. "La princesa Anna està de tornada a casa seva a Gatcombe Park després d'haver estat donada d'alta de l'hospital aquest matí després de cinc dies ingressada després de ser ferida per un cavall", explicaven al breu comunicat.

Anna de Regne Unit amb cabell canós i pentinat enrere, vestida amb un abric fosc i una bufanda blanca, està mirant atentament una persona amb uniforme militar i boina negra.
Ana del Regne Unit pren la paraula per primera vegada després del seu accident de cavall | Europa Press

Tot i estar de tornada a casa, la germana de Carles III continua convalescent. Necessita repòs absolut, cosa que li ha impedit assistir a un esdeveniment molt esperat.

La germana de Carles III lamenta la seva absència en un esdeveniment important

Aquest dilluns, la princesa Anna havia d'assistir a una cerimònia al Canadà en commemoració als herois de guerra. La cerimònia tenia un significat especial per a ella, ja que ha estat present en ocasions anteriors. Tot i això, a causa de la seva condició de salut, la princesa va haver de cancel·lar el seu viatge.

Finalment, va ser ella mateixa qui va decidir pronunciar-se sobre la seva absència. En un comunicat, va expressar la seva profunda tristesa per no poder ser present a l'acte commemoratiu.

"Lamento profundament no poder estar amb vosaltres avui, mentre commemoren els valents esforços i sacrificis dels membres del Regiment de Terranova que van anar a la batalla el primer dia del Somme", començava l'emotiu missatge.

Anna del Regne Unit amb un barret elegant adornat amb plomes i una cinta blava, porta un collaret de perles i arracades de perles, i té una expressió seriosa.
La germana de Carles III reapareix per lamentar la seva baixa en un esdeveniment important | GTRES

La princesa Anna va rememorar la seva participació en esdeveniments anteriors, i va destacar la gran importància d'aquest tipus de cerimònies per a ella.

"Tinc grats records d'haver-me unit a vosaltres el 2016, la 99a ocasió en què el poble d'aquesta Illa va commemorar la Batalla de Beaumont Hamel, i m'entristeix profundament no poder tornar a unir-me a vosaltres. Els envio els meus millors desitjos en aquest dia tan especial de commemoració", va afegir al seu comunicat.

Aquesta declaració subratlla no només el compromís amb les commemoracions històriques, sinó també el seu afecte pel Canadà i la seva gent.

La germana de Carles III sempre ha estat un membre actiu i compromès de la família reial. Es coneix per la dedicació i el treball incansable. Tot i això, el seu recent accident i hospitalització han generat gran preocupació.

El seu paper a la Casa Reial britànica és fonamental. Al llarg dels anys, ha representat la família en innombrables esdeveniments i ha treballat estretament amb nombroses organitzacions benèfiques.

Ana del Regne Unit vestida amb un uniforme militar cerimonial amb medalles i un barret amb una ploma vermella.
La princesa Anna anuncia la seva absència en la commemoració als herois de guerra al Canadà | GTRES

La seva absència a l'esdeveniment commemoratiu al Canadà ha estat una notable excepció a la seva presència pública constant.

L'accident que va portar a l'hospitalització de la princesa Anna va tenir lloc mentre muntava a cavall, una de les seves activitats favorites. Tot i ser una amazona experimentada, l'incident subratlla els perills associats a aquest esport.

La recuperació ha estat lenta, i els metges li han recomanat un repòs perllongat per assegurar una recuperació completa.

Tot i la tristesa expressada per la princesa Anna en el seu comunicat, també va transmetre un missatge d'esperança i gratitud.

Va agrair les mostres d'afecte i suport rebudes durant la seva convalescència, i va assegurar que està fent tot el possible per recuperar-se i tornar als deures oficials com més aviat millor.