Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Abraham García i Adara Molinero posen davant un fons tropical, amb un cor vermell i un signe d'interrogació entre elles.

Adara Molinero, després de molts rumors, confessa què sent per Abraham García

Adara Molinero se sincera sobre la seva relació amb Abraham García després de la sortida de 'Supervivientes All Stars'

Adara Molinero ha tornat a estar al centre d'atenció després de la seva recent participació a Supervivientes All Stars. Aquesta vegada, ha estat la primera expulsada del programa, una sortida que ella mateixa va buscar a causa de problemes de salut que la van afectar seriosament durant la seva estada a l'illa.

La seva experiència al reality ha estat curta, però intensa. Cal recordar que Adara es va incorporar al concurs alguns dies més tard que la resta dels seus companys pels seus dubtes per participar-hi.

Tot i això, el seu pas ha estat marcat per una forta reacció al·lèrgica que li va desfigurar part de la cara i la va portar a demanar ser nominada per poder abandonar el concurs. "Si us plau, totes les persones que em volen que m'ajudin a marxar", va demanar Adara en un moment de desesperació.

Captura d'Adara Molinero amb la cara deforme després de ser evacuada per una al·lèrgia a Supervivientes
Adara Molinero va demanar la seva expulsió per la greu reacció al·lèrgica que va patir | Mediaset

La tornada d'Adara a Espanya va ser rebut amb gran interès per part dels seus seguidors i els mitjans de comunicació. La noia va explicar que la seva sortida era necessària a causa del seu estat de salut, que no millorava les condicions adverses de l'illa.

Adara Molinero se sincera sobre el que realment opina d'Abraham García

Un cop fora del programa, Adara Molinero ha tingut temps per reflexionar sobre el seu pas per Supervivientes All Stars. A més, també ha avaluat l'actitud dels companys d'aventura.

En una entrevista amb la direcció del programa, Adara va donar la seva opinió de cadascun. Encara que va tenir paraules d'agraïment per a alguns, n'hi va haver d'altres a qui els va dedicar crítiques més dures.

Adara Molinero amb expressió trista davant d'una palmera a Supervivientes
Adara Molinero opina sobre l'actitud d'Abraham García | Mediaset

Un dels punts més interessants de la seva avaluació va ser el comentari sobre Abraham García. "Ha d'aprofundir més amb les relacions i els vincles a l'illa perquè no acaba de fer connexions amb ningú", va afirmar Adara.

No hi ha dubtes que aquesta declaració donarà molt de què parlar. És cert que el concursant ha estat vist compartint moments amb tots els concursants. Tot i això, encara no té cap gran amistat amb cap d'ells.

El que Adara suggereix és que Abraham García s'hauria de centrar més a aprofundir amistats que a abastar-les totes. La ja exconcursant sap la necessitat de tenir grans suports durant el transcurs del concurs, ja que arribaran moments realment complicats.

El futur d'Adara Molinero després de sortir de Supervivientes

Amb la seva sortida de Supervivientes: All Stars, Adara Molinero, ara s'enfoca a la seva recuperació i a reprendre la seva vida quotidiana. A les últimes imatges ja ha mostrat que la inflor de la cara li ha baixat, per la qual cosa es troba molt millor.

Tot i les dificultats, Adara manté una actitud positiva i està agraïda pel suport incondicional de la seva família i seguidors.

Captura de 'Supervivientes' amb Adara Molinero al plató enfadada el 2 de juliol de 2023
Adara Molinero torna a Espanya per recuperar-se completament de la seva reacció al·lèrgica | Mediaset

Tot i la seva curta experiència al reality show, no hi ha dubtes que ha estat un desafiament tant físic com emocional. Per això, quan torni a Espanya buscarà una mica de normalitat i estabilitat.

Adara Molinero tornarà a la seva vida com a influencer i com a col·laboradora televisiva. Encara que hagi sortit del concurs, encara té molt a aportar als debats des de plató.