Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Kiko Matamoros i Olga Moreno somrient, Kiko amb vestit blau i Olga amb cabell fosc i maquillatge.

Silvia Moreno, la germana d'Olga Moreno que ha donat la raó a Kiko Matamoros

Silvia Moreno, germana d'Olga Moreno, dona suport a Kiko Matamoros en les seves crítiques a 'Supervivientes All Stars'

Silvia Moreno és una figura relativament desconeguda al món de l'espectacle, però acaba de captar l'atenció de tothom. A diferència de la seva germana Olga Moreno, Silvia ha preferit mantenir-se allunyada del focus mediàtic. Viu a Barcelona des de fa una dècada, treballant com a administradora en una empresa local.

Tot i això, malgrat la seva vida discreta, Silvia ha demostrat ser un suport incondicional per a la seva germana a través de les seves xarxes socials. Cal ressaltar que solen ser les altres germanes les que capten l'atenció dels mitjans amb declaracions sobre Olga. Tot i això, aquesta vegada ha estat ella la que ha centrat totes les mirades atesa la transcendència de les seves declaracions.

Tres germanes d'Olga Moreno caminen juntes, una porta una jaqueta de mezclilla i una bossa de palla, una altra porta una dessuadora grisa i una rosa vermella, i la tercera porta una brusa negra i una bossa negra; al fons, una persona desenfocada sosté un ram de flors.
Silvia Moreno critica la manca d'integritat de 'Supervivientes' | Europa Press

Recentment, Silvia ha fet un pas endavant, pronunciant-se sobre un tema polèmic que involucra Supervivientes All Stars i té relació amb Kiko Matamoros. Això ha sorprès molts, ja que Olga i Kiko no mantenen una bona relació.

Les crítiques de Silvia Moreno a Supervivientes

Silvia Moreno no sol aparèixer a la televisió ni a revistes del cor. S'estima més mantenir la seva vida privada fora de l'abast de les càmeres.

Tot i això, utilitza les seves xarxes socials per donar suport a Olga en tots els seus projectes i disputes mediàtiques. Aquest suport constant s'ha fet encara més evident amb les seves recents declaracions sobre Supervivientes All Stars.

Kiko Matamoros, conegut per la seva franquesa, va criticar durament l'organització del reality show. Va acusar el programa de censurar i manipular contingut per crear una narrativa convenient. A més, no és la primera vegada que ho fa, ja que també ho va fer a l'edició anterior.

Primer pla de Kiko Matamoros a 'Ni que fuéramos'
Kiko Matamoros carrega contra la direcció de 'Supervivientes' | Canal Quickie, TEN TV

El que ha cridat l'atenció és que les declaracions de Silvia recolzen les crítiques de Matamoros sobre la manipulació i la censura en el concurs. La germana d'Olga va afirmar que l'organització utilitza "estratègies brutes" per enganyar el públic.

Això no es va quedar aquí, ja que va aprofundir encara més les seves acusacions. Ha declarat que l'organització posa "paraules i accions en boca dels altres per enganyar el públic una vegada més".

Aquestes paraules han generat un gran enrenou, posant a l'ull de l'huracà tant Silvia com la producció del programa.

Tot i que ella no és una figura pública de renom, la seva veu ha guanyat pes gràcies al suport incondicional a la seva germana i la seva valentia en parlar sobre temes controvertits.

El seu suport a les declaracions de Kiko Matamoros ha estat un acte d'integritat i de lleialtat cap al que considera just.

Silvia ha manifestat que la manipulació i censura afecten la veracitat del programa, perjudicant tant els participants com els espectadors. Aquesta postura ha generat una gran quantitat de comentaris i debats entre els seguidors del reality xou.

Olga Moreno i Kiko Matamoros no tenen la millor de les relacions. Kiko Matamoros ha estat crític amb Olga en nombroses ocasions, qüestionant les seves actituds i decisions en diversos programes.

Captura de 'Supervivientes' amb Olga Moreno parlant en vestit blau amb línies daurades el 19 de juny de 2024
La família d'Olga Moreno mostra el seu suport a través de les xarxes socials | Mediaset

Tot i això, Silvia ha decidit donar suport a Kiko en aquesta ocasió, la qual cosa ha estat vist com un gest sorprenent. Aquest suport no significa una aliança amb Matamoros, sinó una crítica directa a la producció de Supervivientes All Stars.

Silvia, igual que Kiko, creu que el programa no juga net amb els concursants ni amb el públic. Les seves paraules han ressonat a l'ambient televisiu, causant un gran impacte.

No hi ha dubte que les paraules de la Sílvia no han passat desapercebudes. És evident que les acusacions han deixat una marca.

L'audiència del programa també s'ha dividit, amb alguns recolzant les crítiques de Silvia i Kiko, mentre que d'altres defensen la integritat del xou. Olga Moreno, per la seva banda, ha mantingut un perfil baix respecte a les declaracions de la seva germana.