Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
María Pombo i Pablo Castellano somrient posant per a una foto, amb una imatge inserida a la cantonada inferior dreta que hi mostra caminant amb maletes i una icona d'avió.

Les vistoses imatges de María Pombo i Pablo Castellano abandonant Formentera

María Pombo i Pablo Castellano tornen a fer saltar totes les alarmes a l'aeroport de Formentera

Fa unes hores, María Pombo i Pablo Castellano han posat fi a una de les primeres escapades d'aquest estiu. I en són una prova les últimes imatges que han vist la llum.

Tot i això, aquestes instantànies han deixat al descobert un altre petit, però revelador detall. Des de fa temps, els rumors sobre la crisi per què suposadament està passant aquest mediàtic matrimoni no han deixat d'augmentar.

María Pombo i Pablo Castellanos en una premiere de Prime Video
El matrimoni de María Pombo i Pablo Castellano torna a estar en dubte | Prime Video

Tant és així que s'ha arribat a dir que fa temps que Maria Pombo i Pablo Castellano no estan junts i que només conviuen pel benestar dels fills. Unes especulacions que s'han vist reforçades després de les noves instantànies que han sortit a la palestra.

Després d'uns dies de descans a Formentera, la parella ha abandonat l'illa per reprendre els compromisos a Madrid. Moment que ha estat immortalitzat per les càmeres d'una coneguda agència de notícies.

María Pombo i Pablo Castellano caminen pel carrer amb maletes, mentre Pablo parla per telèfon.
L'actitud del matrimoni no ha passat desapercebuda | GTRES

Tot i això, i malgrat la unió que han mostrat en xarxes socials durant el seu viatge, en aquestes instantànies han deixat al descobert una realitat molt diferent.

Tal com podem veure, la Maria Pombo i el Pablo Castellano han arribat junts a l'aeroport de Formentera. Tot i això, el matrimoni s'ha mostrat en tot moment molt fred i distant. Tant és així que amb prou feines hi ha hagut contacte visual entre ells.

María Pombo i Pablo Castellano fan saltar totes les alarmes després del viatge a Formentera

Durant aquests dies, els més de 3,2 milions de seguidors d'Instagram de María Pombo han pogut gaudir de tot el contingut que la jove ha publicat a aquesta xarxa social. En ell, hem pogut veure la influencer i Pablo Castellano en una actitud molt còmplice.

Tot i això, i a jutjar per les últimes imatges que ha publicat GTRES, la unió d'aquesta mediàtica parella no seria tan forta com ens han fet veure. Segons es pot apreciar en aquestes instantànies, tots dos han arribat a l'aeroport de Formentera amb la cara seriosa i gairebé sense dirigir-se la mirada.

María Pombo i Pablo Castellano caminant amb maletes en un entorn urbà, Maria amb un mico blanc i Pablo amb una samarreta de ratlles i pantalons blancs.
María Pombo i Pablo Castellano amb prou feines s'han dirigit la paraula | GTRES

Una estampa que només ha aconseguit augmentar els rumors relacionats amb el suposat distanciament que s'hauria produït entre María Pombo i Pablo Castellano. Tot i això, aquesta no és la primera vegada que el matrimoni fa saltar totes les alarmes.

A mitjans del mes de maig, la influencer va revelar, sense voler-ho, que actualment no comparteix l'habitació amb el seu marit. Una confessió que es va produir a través de les històries del perfil d'Instagram.

Storie de María Pombo a Instagram parlant sobre el tancament del seu armari el 16 de maig de 2024
María Pombo va revelar sense voler que no comparteix habitació amb Pablo Castellano | Instagram, @mariapombo

Aquell dia, María Pombo estava explicant als seus seguidors la petita discussió que havia tingut amb Pablo Castellano per la decoració de la seva habitació. Moment en què va deixar al descobert aquest compromès detall:

“Quan he dit a Pablo que m'estava plantejant tancar el meu armari, s'ha emprenyat i m'ha dit que soc molt pesada.[…]Quan he anat a la meva habitació, l'he enxampat parlant amb el seu fuster perquè, almenys, vingui a veure'l”.