Primer pla de Pedro Piqueras

Pedro Piqueras, de baixa a Telecinco: confirmen el secret a veus

El comunicador porta més d'una setmana sense seure's davant de les càmeres

Des de fa uns dies, Pedro Piqueras no apareix davant de les càmeres. I aquesta absència del presentador dels informatius de Telecinco a la seva edició nocturna ha cridat l'atenció. Ara, però, s'ha donat a conèixer el veritable motiu del seu inesperat allunyament de la televisió.

Una llarga trajectòria al darrere

Pedro Piqueras és un dels fidels presentadors d'informatius de la cadena. De fet és un dels rostres més reconeguts i veterans del nostre país. Fa molts anys que està davant les càmeres informant Telecincoa partir de les nou del vespre.

En els darrers mesos, ha posat en la seva veu notícies tan importants com la pandèmia mundial de la Covid-19. També ha informat sobre l'arribada de Joe Biden a la Casa Blanca després del govern de Donald Trump.

Pedro Piqueras
Pedro Piqueras, la cara de les notícies des de fa molts anys | Europa Press

Al seu costat ha tingut en plató rostres molt coneguts en el panorama polític nacional. El president del Govern, Pedro Sánchez, o la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, s'han assegut al seu costat com a convidats dels informatius de Telecinco.

Canvis d'última hora a la plantilla

Tot i això, en els últims dies, els espectadors s'han adonat de la seva absència. Fa una setmana que no es deixa veure a la televisió i és la seva companya, la periodista Isabel Jiménez, qui s'ha fet càrrec dels informatius d'aquesta franja horària.

Per la seva banda, David Cantero ha canviat de companya i ha donat les notícies amb Alba Lago, qui fa mesos que s'asseu al costat de Pedro Piqueras per analitzar les qüestions d'actualitat amb més profunditat.

David Cantero
David Cantero ha canviat de companya temporalment | Mediaset

Tot i que Lago i Cantero tenen bona sintonia, segur que el presentador troba a faltar Isabel Jiménez. I és que tots dos mantenen una excel·lent connexió tant davant com darrere de les càmeres.

De fet, no els importa saltar-se de tant en tant l'escaleta i protagonitzar moments divertits als informatius que presenten. D'aquesta manera, pretenen connectar directament amb el costat més personal de l'audiència que els veu cada dia.

Primer pla Isabel Jiménez
Isabel Jiménez s'encarrega dels informatius de la nit| GTRES

La veritat sobre l'absència de Pedro Piqueras a la televisió

Aquest canvi inesperat ha portat l'audiència a preguntar-se què li ha passat a Piqueras perquè els seus companys de cadena hagin intercanviat els seus llocs. Però no només això, també quan tornarà el presentador a la feina i si ho farà. I és que fa uns mesos va parlar en una entrevista amb Mara Torres sobre una possible jubilació.

A la Cadena Ser, el presentador va comentar que algun dia s'hauria de marxar, però que «s'aniria d'acord amb l'empresa i el despatx. Ho faria com ha estat la meva vida sempre, amb discreció», assegurava.

Pedro Piqueras als estudis de Mediaset
L'absència de Pedro Piqueras té preocupats els fans | Mediaset

Aquest assumpte tenia a més d'un preocupat, però sembla que la seva absència no té res a veure amb una imminent retirada per jubilació per a alegria de molts.

Segons el portal digital El televisero, a Piqueras no li passa res de greu. Pel que sembla, el comunicador de Telecincosimplement «s'ha pres uns dies de descans».

Com qualsevol, el presentador també necessita desconnectar de la feina de tant en tant. I és que a més d'asseure's davant de l'audiència, també s'encarrega de la direcció de l'espai nocturn des del 2006.

Així les coses, està previst que la setmana que ve reprengui la seva feina. De fet, demà, dilluns 13 de juny, podria tornar al seu lloc davant les càmeres per a alegria dels seus fans incondicionals.