Fotomuntatge de Carmen Borrego i Paola Olmedo

Carmen Borrego descobreix que la vida de la seva nora Paola no era com es pensava

Carmen Borrego va presumir del negoci de la dona del seu fill i ara s'ha sabut a què es dedica realment

Carmen Borrego presumia fa setmanes de la bona relació que té amb la seva nora, Paola Olmedo. Tan bona, que juntes van anar a la clínica estètica de confiança de la filla de María Teresa per sotmetre's a alguns retocs abans del casament.

Les imatges van ser publicades pel centre estètic molestant en gran manera Carmen, ja que, segons sembla, no tenien consentiment de la seva nora. En defensa seva, no va dubtar a deixar caure que Paola era propietària d'un centre estètic, cosa que s'ha demostrat no ser certa.

Carmen Borrego i la veritat sobre el negoci de la seva nora

Feliços i molt unides es van deixar veure Carmen Borrego i la seva nora dins de les pàgines de l'exclusiva del casament. Entre elles sembla que hi ha una excel·lent relació, ja que per a la col·laboradora, Paola és la dona perfecta per al seu fill José María.

Una dona treballadora, mare de dos fills a qui ha tirat endavant pràcticament sola. I per si no n'hi hagués prou, a més empresària amb una clínica estètica per dirigir. Així és com la va descriure Carmen desfent-se en afalacs cap a ella.

Nora de Carmen Borrego a una clínica d'estètica
Segons Carmen Borrego, Paola és propietària d'una clínica estètica | INSTAGRAM (@CLINICASDIEGODELEON)

No obstant això, hi ha una cosa a la descripció de la col·laboradora de Sálvame que no és certa i que ara ha sortit a la llum. Té a veure amb el negoci que, presumptament, regenta Paola dirigit als retocs estètics, on, segons Carmen, ha anat més d'una vegada.

I és que allò que semblava ser una clínica per millorar l'aspecte físic és, en realitat, un centre d'ungles. 'Global Esthetic Nails', que així es diu, està 100% adreçat a la manicura i la pedicura. Encara que també es fan neteja de cutis, depilació o extensions de pestanyes. Així doncs, uns tractaments que disten molt dels realitzats a la clínica estètica de confiança de Carmen i de desenes de famosos.

Carmen Borrego està molt orgullosa que Paola sigui emprenedora

Corria l'any 2020 quan la nora de Carmen Borrego va decidir muntar la seva pròpia empresa. Un centre d'ungles ubicat al centre de Sant Sebastià dels Reis. Paola és la consellera encara que comparteix tasques directives amb altres socis i compta amb una treballadora que l'ajuda amb les clientes.

Segons publica El Español, no hi ha cap balanç de comptes al registre mercantil. De fet, la clínica apareix com a tancada permanentment, encara que això pot ser degut a un canvi de local realitzat fa mesos.

Muntatge de fotos de Carmen Borrego i Carmen Alcayde
Carmen Borrego reconeix que la nora té un centre d'ungles, no una clínica estètica | Catalunya Diari

A més d'aquest negoci, Paola també figura com a càrrec actiu a una altra societat mercantil. Una societat creada en 2019 juntament amb socis de la seva altra empresa entre els quals estaria també el seu germà Carlos.

'Corporación Merardo S.L.', que així es diu l'altre negoci de la nora de Carmen, va ser constituïda fa tres anys. El seu objectiu empresarial és el de la construcció, concretament al sector de les reformes i solucions immobiliàries de turisme, hostaleria i restauració.

Amb aquest currículum, sobren els motius perquè Carmen Borrego se senti molt orgullosa de la dona del seu fill José María. Una dona emprenedora i molt treballadora capaç de compaginar la seva tasca empresarial amb el seu paper com a mare.

Primer pla de Carmen Borrego somrient
Carmen Borrego està molt orgullosa de com n'és d'emprenedora la seva nora | Europa Press

De moment, el matrimoni recentment casat ja ha tornat de la seva lluna de mel i veurem si aquesta també ha estat venuda a una revista. Es va especular que el viatge també entrava al 'pack' del casament. Per això d'aquí a uns dies podríem veure la feliç parella de nou a la portada.

Segur que tots dos s'han incorporat ja als seus respectius treballs, ell com a càmera de Viva la vida, i ella al capdavant dels seus propis negocis.