Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Eugenia Martínez de Irujo.

Eugenia Martínez de Irujo, commocionada per una nova i inesperada mort

Eugenia Martínez de Irujo perd una de les seves grans amigues

Eugenia Martínez de Irujo comença l'estiu amb una pèrdua molt trista. La filla de la duquessa d'Alba perdia una de les seves grans amigues, Conchita Spínola, mare del torero 'El Litri'. Una mort que es produeix dues setmanes després que el marit de Conchita també morís després d'una llarga malaltia.

La duquessa de Montoro ha acudit a l'últim adeu de la seva amiga molt afectada pels fets. En rigorós dol, Eugenia evitava als mitjans allí presents davant dels quals no podia amagar la seva profunda tristesa.

Eugenia Martínez de Irujo, trencada per la pèrdua d'una gran amiga

Eugenia Martínez de Irujo era una de les primeres a arribar al tanatori on reposaven les restes mortals de Conchita Spínola. Gran amiga de la mare del torero, la filla de la duquessa d'Alba anava a donar-li l'últim adeu completament abatuda.

En poc menys de dues setmanes, 'El Litri' perdia els seus dos referents. El seu pare va morir després d'una llarga malaltia i, poc temps després, ho feia la seva mare. De fet, el destre ha hagut de tornar de la seva lluna de mel per acomiadar-se'n.

Imatge d'Eugenia Martínez de Irujo arribant al funeral.
Eugenia Martínez de Irujo assisteix desolada al funeral de la seva amiga. | GTRES
 

Només conèixer la notícia, Eugenia anava al tanatori per donar suport a la família. Vestida de dol i amb el cap cot, la germana de Cayetano Martínez de Irujo evitava pronunciar-se davant dels mitjans.

Per ella, Conchita era una persona molt especial i la seva mort l'ha deixat completament trencada. «Horrible, una tragèdia», confessava davant dels mitjans. «Érem amigues de tota la vida, bé, i ho seguim sent», explicava en arribar.

Cal recordar que Eugenia i Miguel Báez, 'El Litri', van tenir una breu relació fa anys, a finals dels 90. Encara que la relació no va funcionar, tots dos van continuar tenint una excel·lent relació sent extensible a la mare del torero.

Imatge d'Eugenia Martínez de Irujo arribant al funeral de la seva amiga.
Eugenia Martínez de Irujo es mostra abatuda a la seva arribada al tanatori. | GTRES
 

Nombroses cares conegudes s'han acostat a donar-li el condol a la família. Famosos com Vicky Martín Berrocal, Manuel Díaz El Cordobés o Narcís Rebollo, actual parella de la duquessa de Montoro.

No obstant això, la tristesa que inundava Eugenia era més que palpable, mostrant-se completament desconsolada davant de la premsa. La seva parella serà ara el drap de llàgrimes i l'encarregat d'alleujar el dolor que sent l'aristòcrata davant la pèrdua de la seva amiga.

Eugenia Martínez de Irujo es prepara per a l'últim adeu

Companys de professió d''El Litri' s'han bolcat amb el destre davant la trista situació per la qual està passant. Si bé és cert que el pare arrossegava una llarga malaltia, la mort de Conchita ha estat del tot inesperada. De fet, les seves filles asseguren que res no els feia presagiar una tragèdia semblant.

Per això Eugenia Martínez de Irujo es troba totalment trencada. Spínola moria el 6 de juny passat a conseqüència d'un infart. Un final que ningú no s'esperava i que ha commocionat el món taurí i l'alta societat.

Imatge de 'El Litri' i la seva dona Concha Spinola.
L'amiga d'Eugenia Martínez de Irujo moria dues setmanes després que el seu marit. | Europa Press
 

L'amiga de la filla de la duquessa d'Alba serà incinerada per un desig exprés de la família. Les seves restes seran portades a la localitat d'Azuaga. Allà reposaran al panteó familiar que tenen al cementiri municipal.

Spínola no descansarà amb el seu marit, ja que les seves restes mortals van ser traslladades a Huelva, la ciutat on va passar grans temporades de la seva vida. Ara, a Eugenia li queda un llarg camí de dol per superar l'absència d'una de les persones més importants de la seva vida.

Una absència que pesa massa i amb què haurà d'aprendre a viure comptant amb el suport dels seus.