Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Rocío Carrasco enfadada a plató.

Rocío Carrasco, enfonsada: perd l'últim aliat que li quedava a la seva família

Rocío Carrasco ha topat amb el rebuig d'una de les persones més importants per a ella

La relació entre Rocío Carrasco i la seva família continua sent molt tensa, però encara compta amb certs suports. Un és la seva cosina, Chayo Mohedano, que s'ha mantingut al seu costat malgrat el gran enrenou generat.

La filla de Rocío Jurado parlava molt malament de la seva família més mediàtica. Tot i això, sembla que la seva cosina no entrava en aquest mateix sac, almenys fins ara.

Rocío Carrasco sent entrevistada per un reporter d'Europa Press
Rocío Carrasco al Teatro Real | Europa Press

Tot i que certs comentaris de Rociíto molestaven la filla de Rosa Benito i Amador, ella ha preferit mantenir-se al marge.

Tot i això, sembla que els frecs familiars han acabat passant factura a la cantant, que recentment decidia donar l'esquena a la seva cosina.

Chayo rebia una important proposta de part de Rociíto i de l'alcalde de Chipiona, Luis Mario Aparcero, que finalment ha declinat.

«He hagut de declinar la invitació de l'alcalde de Chipiona i de la meva cosina Rocío per ser l'exaltadora de la meva tia Rocío», confessava a les xarxes socials.

Fotomuntatge de Rocío Jurado i Rocío Carrasco
Rocío Carrasco continua centrada a homenatjar la seva mare | CatalunyaDiari

«Segons ells, ningú millor que jo, i ho agraeixo, però tinc molta feina i no hi ha temps a preparar alguna cosa com ella es mereix», s'excusava. «L'any vinent serà».

La mateixa Rocío reconeixia que Chayo era un dels pocs familiars amb qui encara mantenia contacte, per això l'ha escollida per rendir homenatge a 'la més gran'.

Tot i això, la filla de Rosa Benito també li retreia a la seva cosina l'acostament que havia tingut amb La Fábrica de la Tele i Mediaset.

Primer pla de Chayo Mohedano.
Rosario Mohedano deixa de ser un suport per la seva cosina   | GTRES

I és que Mohedano segueix immersa en una guerra contra la productora, sent una de les afectades pel delicte de 'revelació de secrets' de la 'Operación Deluxe'.

«Ja tenim data pel judici penal. A tots els mitjans de comunicació els informo que el 13 de juny estaran assegudes a la banqueta les productores imputades per un delicte de revelació de secrets», anunciava emocionada.

Chayo Mohedano es posiciona definitivament contra la seva cosina

«Per fi, després de nou anys, es començarà a fer justícia. Deixarà petit el cas Malaya», sostenia l'artista.

«Només he de dir que estic en contra de tota mena de violència. Durant anys, La Fábrica de la Tele, organització criminal jerarquitzada, ens ha maltractat públicament el meu marit, per ser el meu marit, i a mi. Moltíssimes víctimes us pateixen diàriament i actueu delinquint», carregava contra la productora de 'Sálvame'.

«Hi ha el cas 'Deluxe' amb moltes víctimes vostres. Seguiu maltractant i demostreu que sou perillosos. Hem seguit amb la nostra vida sense voler res de vosaltres llevat que es faci justícia. Heu ofert acords i fins i tot feines molt ben pagades per treure demandes», apuntava fent referència a la seva cosina.

Rocío Carrasco i Jorge Javier Vázquez
David Flores Carrasco, preparada per enfonsar la seva família | Mediaset

I és que arran de la docusèrie de Rociíto sortia a la llum que tant ella com Fidel Albiac havien arribat a un acord amb la productora.

«Però vam aprendre que, si podem fer alguna cosa, si està a la nostra mà amb l'ajuda de la llei i la veritat fer justícia, així farem. Els nostres fills no haurien de patir violència per ser els nostres fills i ningú es mereix una televisió que delinqueix per a fer programes».

«Heu intentat acabar amb mi moltes vegades, però he resistit al vostre maltractament diari i no és la cadena qui delinqueix, és la productora, la cadena es desentén del mal que feu i això és el que no et deixa dormir. Espina? No, sóc la vostra estaca», sentenciava.

Rocío Carrasco i Mercedes Milá al concert benèfic en honor a Rocío Jurado
Rocío Carrasco i Mercedes Milá al concert benèfic en honor a Rocío Jurado | Europa Press

«Cert és que no hi ha més cec que qui no hi vol veure», li llançava un nou dard enverinat a Carrasco.

«La meva condemna és per a La Fábrica, per això mateix, perquè sé moltíssimes coses i tots els delictes que han fet i consentit durant 25 anys. Que no se us oblidi que la meva cosina va demandar i els va treure les demandes, però en tenien i moltes», advertia.

A més, Chayo no dubtava a aplaudir que Rocío Flores hagués pres la decisió de portar els responsables del docudrama de la seva mare als jutjats. Sobretot, per fer pública una sentència en contra quan encara era menor d'edat.

«També pel penal? Vaja, que no tot s'hi val. Mentre nosaltres els asseiem a un jutjat penal, altres els fan seure a casa seva per sopar», acusava la seva cosina.