Fotomuntatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco

Borja, l'home que acaba de dinamitar la vida de Rocío Carrasco i Fidel Albiac

Rocío Carrasco veu capgirats els seus plans de futur

Rocío Carrasco i el seu marit veien el seu triomf a Telecinco. Després de l'emissió de la primera part de la seva docu-sèrie, on van aconseguir sortir victoriosos, ara la situació s'ha girat en contra seu. Només cal comprovar els plans que té la cadena amb la segona temporada de la producció.

El nou president de la companyia, Borja Prado, que va ser nomenat a l'abril, vol introduir una sèrie de canvis a la cadena. Entre aquests, es troba el fet que diversos personatges com la filla de la Jurado deixaran de tenir un paper tan rellevant com fins ara.

La continuació de la docu-sèrie de Rocío Carrasco estava prevista per a la tardor passada. Tot i això, l'estrena es produirà en qüestió d'uns dies, però una de les grans novetats del format és que no es podrà veure en obert.

Aquesta notícia ha sorprès tothom, que no comptava amb aquest moviment per part de Vasile. Aquest nou treball s'emetrà a MiTele, que és la plataforma de pagament del grup audiovisual. Llavors, això suposarà un al·licient per guanyar abonats, però per a la dona de Fidel Albiac suposa tot un cop.

Els relats de Rocío Carrasco ja no es podran seguir en horari de màxima audiència, excepte els capítols 0 i 1 els quals sí que es podran veure a Telecinco com fins ara.

Imatge promocional de la nova docusèrie de Rocío Carrasco
Rocío Carrasco ja es prepara per a la segona temporada del seu documental | Mediaset

En vista d'aquest canvi, un excol·laborador de Sálvame, molt crític amb la postura del canal, ha volgut donar el seu punt de vista. Es tracta de Jesús Manuel, que fa un any que està apartat de Telecinco després de qüestionar les formes amb què es va abordar el tema. Asseguren que per no haver defensat Rocío Carrasco la cadena va decidir prescindir dels seus serveis.

Al seu bloc d'EsDiario assenyala que Rocío Carrasco «ha estat expulsada del seu paradís en aquest últim any on ha campat a gust. Com un Quixot per terres manxegues sense possibilitat que altres veus poguessin rebatre». Alhora, afegeix que «va abanderar el pensament únic amb els seus portaveus arribats des de diferents branques».

Considera que la filla de la cantant va anar perdent «credibilitat per al gran públic». Això va provocar que Telecinco comencés a «recular amb els seus continguts i amb els que presentaven amb molt d'empoderament aquestes causes».

▶️ Nace el bebé de María José Campanario y Jesulín: todo lo que se sabe

Aquest moviment liderat per Rocío Carrasco no té cabuda als plans de la cadena. I és que ara és Borja Prado qui assumeix la presidència en detriment d'Alejandro Echevarría implantant un model de televisió diferent.

Després de l'emissió de la primera temporada hi ha molt d'interès per conèixer el contingut d'aquesta segona part de la docu-sèrie de Rocío Carrasco. Per donar suport al seu relat, aquesta vegada, la protagonista es recolzarà en documentació i en els objectes personals de la seva mare.

Rocío Carrasco sent entrevistada per un reporter d'Europa Press
Rocío Carrasco va perdent força a Telecinco | Europa Press

Tot comença l'1 de juny de fa 16 anys, quan moria Rocío Jurado. L'artista deixava un buit enorme entre els seus éssers estimats, però també un important enrenou en referència a la seva herència. I és que, la seva mort canviava completament la vida dels seus familiars.

Rocío Carrasco segueix enfrontada a tothom

Rocío Carrasco té el propòsit d'honrar la figura de la seva mare amb aquest nou documental. Tenen més de 100 hores d'enregistrament i testimoni d'amics, familiars i periodistes.

Però el principal al·licient es pot trobar a les caixes que va deixar la cantant a casa seva, a La Moraleja. Sí, perquè en aquestes i hi havia documentació que no havia vist la llum fins ara i que amenacen de generar polèmica entre els Mohedano.

De la mateixa manera, sembla que tampoc se salvarà d'aquests atacs Ortega Cano. El vidu és un altre dels grans protagonistes que apareixen en aquests manuscrits, com ja va avançar la mateixa Rociíto en algun moment.

Tot i que Rocío Carrasco ha patit un important revés en retirar la seva producció a un canal de pagament, encara hi ha la possibilitat d'enganxar de nou a l'audiència si ofereix un contingut d'interès.